Volgende wedstrijd

Sponsoren rkvv Maliskamp

Om de druk op DSC te houden in de race naar het kampioenschap moet Maliskamp blijven winnen. Tot nu toe gaat dat goed, want ook vandaag werd er met ruime cijfers gewonnen. In Geldermalsen werd het plaatselijke GVV geen kans gegund en konden de drie punten mee terug naar Maliskamp. Met een grote omweg of file dan weliswaar vanwege werkzaamheden op de A2......De eindstand van 0-5 was niet geflatteerd maar een zeer terechte!

Omdat het einde van de diverse competities naderen wordt er overal om 14:30 uur afgetrapt. Zo ook in Geldermalsen waar Maliskamp al in de eerste minuut op een 0-1 voorsprong komt. Het is Stijn Schulte die een geblokt schot van Gunther van Meurs op zijn hoofd krijgt en binnen kan koppen! Een snelle voorsprong voor Maliskamp waarmee de toon gezet is. Na een ruim kwartier schiet Gunther op doel maar zijn schot kan nog nét gepakt worden door de GVV-doelman. Zo'n 10 minuten voor de rust is het dan laatste man Kilian van Schijndel die de bal binnenkopt uit een goede vrije trap. Een comfortabele 0-2 stand op het bord voor Maliskamp dat deze eerste helft nog een tweetal kansen krijgt, maar de beide schoten van Kevin Paxton kunnen gestopt worden. Als er dan gefloten wordt voor de rust kan Maliskamp even bijkomen van het fysieke spel van de thuisploeg.

Ongewijzigd wordt er gestart in de tweede helft en na een kleine 5 minuten spelen is het (weer) Jordy Konings die verwoestend hard uithaalt en de bal in de verre hoek knalt om Maliskamp op een 0-3 voorsprong te zetten. Het is voor GVV dan al wel duidelijk dat zij vandaag geen eer kunnen behalen want ze komen er voetballend niet aan te pas. Enkele minuten later is het Mark van de Ven die met een goede actie Gunther vrij kan spelen. Gunther heeft geen moeite de keeper te omspelen en de bal binnen te tikken om er 0-4 van te maken. Maliskamp kan lekker vrijuit spelen en doet dat dan ook. GVV moet het vooral hebben van fysieke inzet en gaat daarbij soms iets te ver. Helaas wordt niet alles gezien door de verder goed fluitende scheidsrechter. Maliskamptrainer Willem van de Berg past dan een dubbele wissel toe, Sonny Cayaux en Steven Koningstein vervangen Ron van Boxtel en Kevin Paxton. Even later volgt de wissel van Dennis Schulte, hij wordt vervangen door Daut Selmani. Met nog zo'n tien minuten op de klok is het Jasper van Schijndel die een kans op een presenteerblaadje aangeboden krijgt maar helaas voor hem raakt hij alleen maar lucht.....Het laatste doelpunt van deze middag komt op naam van Sonny: Steven heeft een goede actie in huis, Gunther laat de bal 'lopen' en Sonny kan de bal binnentikken. Hij bepaalt de eindstand op 0-5 want de kopbal van Gunther in de 90e minuut wordt op de doellijn gestopt. Concurrent DSC heeft vandaag sv Buren verslagen met 9-0 dus de onderlinge strijd om het kampioenschap gaat door! Maliskamp blijft in de achtervolging en staat nog steeds maar 1 punt achter. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Teisterbanders. Ben er bij en kom onze jongens aanmoedigen, de aftrap is om 14:30 uur op sportpark Maliskamp.

Foto's van vandaag: klik hier

Stand 4E

1. ALEM 0 0
2. BUREN 0 0
3. CITO 0 0
4. GVV 0 0
5. HERPINIA 0 0
6. JAN VAN ARCKEL
0 0
7. MALISKAMP
0 0
8. MEC'07
0 0
9. NLC'03
0 0
10. RKTVC 0 0
11 SCR 0 0
12. TEISTERBANDERS 0 0
13. ULYSSES 0 0
14. VESTA SSA 0 0

Inloggen

Adresgegevens

Ga naar boven