Maliskamp kon ook in de vandaag gespeelde uitwedstrijd tegen Teisterbanders niet de drie punten mee naar huis nemen. Op een nat en zwaar veld kwam Maliskamp nog wel verdiend op voorsprong maar vlak voor tijd kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Het vuurwerk wat voor de wedstrijd afgestoken werd was niet terug te zien op het veld. Maliskamp speelde wel beter voetbal maar kon niet veel kansen creĆ«ren terwijl de thuisploeg alleen de 'lange bal' hanteerde. Dat na ruim 95 minuten voetbal een gelijke stand op het bord stond was zuur voor Maliskamp. 

Als de wedstrijd op het punt staat te beginnen wordt er door supporters van de thuispoeg een groot vuurwerk aangestoken. Zoals al vermeld werd het voetbal deze middag niet echt vuurwerk....Of het moeten de twee kleine kansjes zijn die Teisterbanders in de eerste 5 minuten krijgt. Kansjes vooral omdat de bal doorschiet op het natte en zachte veld. Maliskamp neemt dan langzaam het initiatief en probeert met combinaties vooruit te komen. Toch lukt het de gasten ook niet om echt gevaarlijk te worden. We gaan dan ook rusten met een 0-0 stand op het bord.

De tweede helft begint voor Maliskamp met een wissel, Gunther van Meurs vervangt Sonny Cayaux. Al direct wordt Gunther gezocht maar zijn inzet kan worden gestopt. Het is Maliskamp dat blijft voetballen en het krijgt in de 61e minuut weer een kans. Nu wordt de inzet van Stijn Schulte gestopt. Jeffrey Giebels wordt dan vervangen door Daut Selmani. Direct na deze wissel is het dan wel raak voor Maliskamp. Lauran de Bekker kan goed doorgaan en de bal in de verre hoek schieten. Hij brengt Maliskamp op een verdiende 0-1 voorsprong. Enkele minuten later krijgt Stijn een grote kans om de score te verdubbelen maar zijn inzet gaat naast. Maliskamp blijft de beter voetballende ploeg, maar het moet oppassen voor een eventuele counter van de thuisploeg. De meeste van deze lange ballen worden prima weggewerkt door Maliskampverdedigers Kilian- en Ravi van Schijndel, maar 2 minuten voor tijd lukt het Teisterbanders dan toch om in derde instantie de bal achter Jim Thewessen te werken. In de extra tijd die er gespeeld wordt probeert Maliskamp het nog wel maar het blijft 1-1. Geen drie punten dus waar dat eigenlijk wel verdiend was geweest. Volgende week is Herpinia de tegenstander, aftrap 14:00 uur op sportpark Maliskamp.

Foto's van de wedstrijd van vandaag: klik hier

Stand 4E

1. RKTVC 17 35
2. ALEM 13 28
3. SCR 16 28
4. GVV 16 27
5. MALISKAMP
16 26
6. VESTA SSA
15 24
7. HERPINIA
14 22
8. MEC ' 07
16 22
9. JAN VAN ARCKEL
17 20
10. CITO
14 19
11 TEISTERBANDERS
14
15
12. NLC ' 03
16 15
13. ULYSSES
15 11
14. BUREN 15 7

Inloggen

Adresgegevens

Ga naar boven