Volgende wedstrijd

Sponsoren rkvv Maliskamp

HAMA elekromontage

Vandaag mocht Maliskamp aantreden voor de thuiswedstrijd tegen Vorstenbossche Boys.  De uitwedstrijd werd nog gewonnen, maar vandaag zou dat na 90 minuten voetbal andersom zijn. Maliskamp voetbalde vooral tegen zichzelf en werd op alle fronten afgetroefd door de veel feller spelende gasten. De einduitslag van 1 - 4 was dan ook geen verrassing te noemen....

Onze pupil van de week Chloƫ van Heel gaf nog wel het goede voorbeeld door haar aftrap binnen te schieten maar dat was geen voorbode van de te spelen wedstrijd vandaag. Al in de 3e minuut waren het de gasten die een grote kans kregen, het zou een voorbode blijken te zijn voor de doelpunten die zouden vallen deze middag. Na bijna een kwartier is het namelijk weer Vorstenbosch dat een goede kans krijgt, maar ook deze counter wordt niet tot doelpunt gepromoveerd. Maliskamp heeft dan pech als na 20 minuten voetbal Jordy Konings geblesseerd uit moet vallen, maar daar staat tegenover dat de sinds de winterstop geblesseerde Dennis Schulte weer zijn opwachting kan maken. Rond het half uur is het Vorstenbosch dat via een vreemde kopbal, stuiterend op de grond, en via via dan de score kan openen. Even later kunnen zij weer alleen verschijnen voor Maliskampgoalie Jim Thewissen, maar gelukkig wordt deze aanval niet goed uitgespeeld en blijft de schade voor de thuisclub nog beperkt tot 1 doelpunt. Met nog twee minuten op de klok deze eerste helft is het dan Jasper van Schijndel die uit een snel genomen vrije trap van Maliskamp de stand gelijk kan trekken. Ondanks een vlammend schot van Mark van de Ven in de 44e minuut is de 1-1 ook de stand waar we de rust mee ingaan.

De tweede helft lijkt Maliskamp sterker uit de kleedkamer te komen, maar het is Vorstenbossche Boys dat in de 54e minuut de leiding neemt. Een aanval van hen wordt op de doellijn gestopt, maar als iedereen zich nog verbaasd over het feit of deze bal wel of geen doelpunt is, is het een geel-zwarte aanvaller die de rebound binnen kan schieten en dus voor de gasten de 1-2 op het scorebord zet. Maliskamp kan hier niet veel tegenin brengen en komt steeds weer te laat in de duels, verliest vaak de bal, en loopt dus achter de tegenstander aan. Als het in de 61e minuut dan 1-3 wordt voor Vorstenbossche Boys is het al duidelijk dat Maliskamp vandaag geen punten gaat pakken. Ook de aanvallende wissels, Stijn Schulte en Kevin Paxton voor Daut Selmani en Ravi van Schijndel brengen geen lucht voor de thuisclub. Het lukt al helemaal niet als Maliskamp in de 73e minuut een strafschop tegen krijgt die Jim onder zich door ziet gaan waardoor de stand op 1-4 komt. Maliskamp verliest vandaag van een veel feller spelend Vorstenbosch en speelt vooral tegen zichzelf. Volgende week zal er duidelijk uit een ander vaatje getapt moeten worden om te winnen. Dan staat de uitwedstrijd tegen VOW op het programma, aanvang 14:30 uur op sportpark de Vonders in Zijtaart.

Foto's van deze wedstrijd: klik hier

 

Stand 4E

1. DSC 16 41
2. MALISKAMP 14 34
3. SCR 17 31
4. ALEM 14 30
5. RKTVC 17 30
6. WILHELMINA
17 25
7. JAN VAN ARCKEL 18 23
8. GVV
16 22
9. BUREN
15 20
10. TEISTERBANDERS 15 16
11 RKKSV 15 13
12. BEESD 15 10
13. HEDEL 16 7
14. OSC'45 13 4

Twitter

Inloggen

Adresgegevens

Ga naar boven