Sponsoren rkvv Maliskamp

Lang zag het er op zondag 14 april naar uit dat Maliskamp geen punten aan de wedstrijd in en tegen Beesd zou overhouden. Tot de 85e minuut stond de laag geklasseerde tegenstander met 2 doelpunten voor.

Het was toen 3 – 1  doordat Maliskamp te slap aan de wedstrijd begon en Beesd het geluk had dat al hun kansen ook tot doelpunt werden omgetoverd. Bij rust leidde Beesd met 2 – 1. Zeker vermeldenswaardig was het fantastische doelpunt van rechterverdediger Jordi Konings die de bal na een mooie pass van Mark van de Ven in een keer op zijn slof nam en de bal in de verre hoek in de goal zag verdwijnen.

Maar slechts 4 minuten na rust stond Beesd opnieuw ruim voor toen de spits ineens weg was en onze verdedigers en keeper kansloos liet.

Maliskamp had wel betere kansen, maar het leek vandaag niet te gaan lukken. Tot de laatste 4 minuten van de wedstrijd begonnen. Uit een ingooi kwam een voorzet van rechts die door Gunther van Meurs werd binnen gewerkt en de marge plots nog 1 doelpunt was. Na nog wat kansjes te hebben gemist brak de blessuretijd aan en Maliskamp geloofde er nog steeds in. In de 91e minuut gaf invaller Sonny Cayaux, die Kevin Paxton was komen aflossen,  van links voor nadat hij de bal vanaf het middenveld had ontvangen. Lauran de Bekker produceerde een schitterende lob over de verbaasde keeper en er werd toch nog een gelijke stand bereikt. Maar dat was nog niet genoeg. In de 95e en laatste minuut trapte keeper Jim Thewessen de bal ver naar voren. De bal kwam terecht bij aanvoerder Ron van Boxtel die er wel raad mee wist: 3 – 4. De tegenstander radeloos achter latend, wist Maliskamp opnieuw door hard werken en erin blijven geloven de winst naar zich toe te trekken. In de 2e helft debuteerde de 16 jarige Levi de Vet in het eerste en deed dat zeer verdienstelijk.

Maliskamp heeft zich nog vaster op de 2e plaats genesteld door dit resultaat. Het komende weekend wacht de dubbele ontmoeting met OSC’45 uit Den Bosch. Zaterdag spelen we om 18.30 uur uit en vervolgens ontvangen we dezelfde tegenstander op Paasmaandag om 14.00 uur in Maliskamp. We zien u graag dan op ons sportpark.

Stand 4E

1. ALEM 0 0
2. BUREN 0 0
3. CITO 0 0
4. GVV 0 0
5. HERPINIA 0 0
6. JAN VAN ARCKEL
0 0
7. MALISKAMP
0 0
8. MEC'07
0 0
9. NLC'03
0 0
10. RKTVC 0 0
11 SCR 0 0
12. TEISTERBANDERS 0 0
13. ULYSSES 0 0
14. VESTA SSA 0 0

Inloggen

Adresgegevens

Ga naar boven