RKVV Maliskamp E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres: Bernadettestraat 1a
Redactie website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5248 AN Rosmalen
Telefoon: (073) 521 20 55  
 
Vakkenkast wedstrijdsecretariaat
In de kast in het wedstrijdsecretariaat kunnen leiders en trainers diverse formulieren en de meest actuele informatie over hun team en de vereniging vinden. Als er evenementen op komst zijn liggen er deelnameformulieren, waarvan verwacht wordt dat ze uitgereikt en weer ingeleverd worden. Ieder team, bestuurslid of commissie heeft zijn eigen vak. Advies is dan ook om het vak te raadplegen als je de vereniging bezoekt. Wel wordt verzocht je eigen vak op orde te houden en zeker NIET in andermans vak te rommelen.

Rookbeleid
Zoals eenieder wellicht bekend is, mag er helemaal niet meer gerookt worden in de kantine van RKVV Maliskamp! Het bestuur vraagt dan ook ieders medewerking om deze regel ten uitvoer te brengen. Buiten de kantine hebben we een prachtige voorziening voor de rokers.

Alcohol en drugsbeleid
Er wordt bij RKVV Maliskamp geen alcohol verkocht aan personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebben. Ook wordt er geen alcohol verstrekt op wedstrijddagen voor 12.00 uur.
Drugs en andere verdovende middelen zijn op ons sportpark, in en rondom het clubhuis ten strengste verboden. Dat geldt zowel voor het gebruik als ook dealen. Bij overtreding van het gebruiksverbod wordt meteen overgegaan tot een ontzegging van het clubhuis en de voetbalvelden. Ook kan het leiden tot een royement. Constateren we dealerspraktijken, dan zal het bestuur niet schromen de politie in te schakelen.

Glaswerk
Glaswerk is buiten het clubhuis niet toegestaan, anders dan op het overdekte en afgebakende terras.
Parkeerbeleid

Het parkeren op de toegangsweg naar het clubhuis is niet toegestaan. Parkeren doet U op de daarvoor bestemde parkeerplaats!

Ga naar boven