Sportpark Maliskamp is gelegen aan de Jos de Letterlaan 11, 5248 NX te Rosmalen.

Komend vanaf de A59 vanuit richting Waalwijk:
Neem de afslag op de A59 'Rosmalen-Oost / Maliskamp'. Op de rotonde neem je de eerste afslag (rechts) naar de Bernadettestraat. Op de Maliskampsestraat na 1050 m. links afslaan naar Jos de Letterlaan.

Komend vanaf de A59 vanuit richting Oss:
Neem de afslag op de A59 'Rosmalen-Oost / Maliskamp'. Op de rotonde neem je de derde afslag (links) naar de Bernadettestraat. Op de Maliskampsestraat na 1050 m. links afslaan naar Jos de Letterlaan.

Komend vanaf de A2 vanuit richting Utrecht:
Rijdend op de A2 vanuit Utrecht houd je bij splitsing van autosnelwegen ter hoogte van Hintham rechts aan en volg de borden 'Oss-Nijmegen-Autotron'. Neem de afslag op de A59 'Rosmalen-Oost / Maliskamp'. Op de rotonde neem je de eerste afslag (rechts) naar de Bernadettestraat. Op de Maliskampsestraat na 1050 m. links afslaan naar Jos de Letterlaan.

Komend vanaf de A2 richting Eindhoven:
Rijdend op de A2 vanuit Eindhoven houd je bij splitsing van autosnelwegen ter hoogte van Hintham de volgende borden aan: 'Oss-Nijmegen-Autotron'. Neem de afslag op de A59 'Rosmalen-Oost / Maliskamp'. Op de rotonde neem je de eerste afslag (rechts) naar de Bernadettestraat. Op de Maliskampsestraat na 1050 m. links afslaan naar Jos de Letterlaan.

Parkeerplaats:

Er is een nieuwe parkeerplaats voor 300 auto's aangelegd. Deze wordt middels borden aangegeven. Graag hier Uw auto parkeren! Er geldt een parkeerverbod aan beide zijden van de Jos de letterlaan. De gemeente handhaaft hierop!!

Plattegrond sportpark Maliskamp

Ga naar boven