Alle sponsorcontacten met het bedrijfsleven lopen via het bestuur. Dat geldt voor donaties, aanmeldingen voor advertenties op Multi-tv, Rosbode of website, als ook voor belangstellenden voor een reclamebord langs ons hoofdveld.  Maar het geldt ook voor mogelijke shirtsponsors. Vanwege de uitstraling naar buiten en afspraken met een vaste leverancier, wil het bestuur – voordat al afspraken gemaakt zijn of aankopen gedaan – op de hoogte gebracht worden. Dit betekent overigens niet dat het de bedoeling is dat alleen bestuursleden op zoek gaan naar mogelijke sponsors. Initiatieven van alle leden en ouders van jeugdleden juicht het bestuur van harte toe. Dus heb je ondernemers in de familie-, vrienden- of kennissenkring, maak ze dan warm voor onze club en speel hun naam door aan het bestuur.

Tenue-sponsoring:
Neem hiervoor contact op met Gerard Heijmans
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het gesponsorde tenue blijft te allen tijde eigendom van voetbalvereniging Maliskamp!!!

Multi-TV:
In de kantine hangt een tv waarop we elk weekend allerlei informatie afwisselen met advertenties. Deze advertentie kost € 100,- per seizoen en kan door de adverteerder zelf worden samengesteld. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Heijmans (073-5217071).


Reclamebord:
Het hoofdveld op ons sportpark is rondom voorzien van reclameborden. De huur van een reclamebord kost € 100 (excl. BTW) per seizoen (plus het eerste jaar eenmalige aanmaakkosten van ongeveer € 175,- (excl.BTW)). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wil van den Hanenberg (06-27142174) of Gerard Heijmans (06-20550235).


Reclamedoek:
Op verschillende plaatsen op ons sportcomplex bieden wij de mogelijkheid om reclamedoeken te hangen. Bij voorkeur worden de doeken aan de ballenvangers op het hoofdveld gehangen. Deze doeken worden full-colour aangemaakt.

Standaardmaat van 5 x 2 meter (afwijkende maten in overleg). Kosten € 250,= huur per jaar. Contractduur 3 jaar. Daarna stilzwijgend verlengd met 1 jaar, tegen de dan geldende huurprijs. Eenmalige aanschafkosten € 175,= exclusief BTW (rekening via leverancier).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wil van den Hanenberg (06-27142174) of Gerard Heijmans (06-20550235).

Financiële acties:
Maliskamp probeert de kosten voor de leden (contributie en consumpties) zo laag mogelijk te houden. Het bestuur heeft daartoe een aantal financiële acties opgezet, waarbij ook jij kunt zorgen voor extra inkomsten in de clubkas.


Vriendenloterij:
Het mooie van de VriendenLoterij (voorheen Sponsor BingoLoterij) is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Voetbalclub Maliskamp!  Meespelen voor Voetbalclub Maliskamp is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of bel naar 0900 - 300 1400 en bestel je loten! Vermeld daarbij ook de sponsorcode van Maliskamp: 9369. Voor slechts € 2,20 per week speel je mee. En het mooie is, je maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot  € 100.000! Voetbalclub Maliskamp wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van jouw inleg direct naar onze clubkas.

Speel je al mee? Zet dan je loten om!!
Dat kan schriftelijk: Vriendenloterijerij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK  Amsterdam. Of telefonisch: afdeling Ledenservice 0900 - 300 1400 (20 cpm).

Inzamelen gebruikt frituur- en bakvet:
Deponeer je flacons of emmers met gebruikt frituur- en bakvet in de verzamelbak bij het clubhuis.

Ga naar boven