Aanmelden nieuwe leden:

Nieuwe leden zijn bij RKVV Maliskamp altijd welkom. We hebben bij onze club geen wachtlijst en we zullen er alles aan doen om nieuwe leden in te delen in een team zodat je wekelijks kan voetballen.

De juiste wijze om je aan te melden als nieuw lid is via deze website het inschrijfformulier te downloaden (Word-document). Kijk goed welk document je moet hebben, er is namelijk een verschil tussen 'jeugd' en 'senioren'!!

Informatie voor aspirantjeugdleden:

Kom je voor het eerst voetballen? Kom je van een andere vereniging? Je ben van harte welkom! Hieronder een paar dingen die wel handig zijn om te weten:

Het allerbelangrijkste…:

Plezier! Plezier staat bij ons voorop! Bij sport hoort winnen, verliezen, nieuwe dingen leren, samen als team, gezond leven, enz., maar boven alles: het moet leuk zijn! Voor iedereen!

De Start

Als je begint, dan train je eerst lekker een paar keer mee om te ontdekken of je het leuk vindt. We kijken in welk team je het best mee kunt trainen. We houden dan rekening met je leeftijd, hoe goed je al kunt voetballen en of je al kinderen kent. Als er toevallig plek is en je bent er klaar voor, dan kun je misschien ook al wedstrijden spelen. Als je zeker weet dat je het leuk vindt, moet je het aanmeldformulier op de website invullen en opsturen. Natuurlijk proberen we er zo snel mogelijk voor te zorgen dat er een team komt waar je goed in past. Vind je het spannend? Dat is logisch. Je mag ook best eerst met je ouders een avondje komen kijken voordat je meedoet! Misschien kun je een vriendje / klasgenootje vragen of hij ook meekomt?

Wat heb je nodig?

Voetbalschoenen, scheenbeschermers en voetbalsokken zijn een must. De rest van de sportkleding hangt van het weer af (in de winter zijn trainingspak en thermo-kleding wel handig). Als je wedstrijden gaat spelen regelt de club een tenue. Je moet wel zelf voor rode voetbalsokken zorgen.

Indeling

In principe delen we je in bij kinderen die even oud zijn, volgens KNVB-regels. De teams worden genoemd naar de leeftijd die het komende kalenderjaar krijgen. Dus: seizoen 2019/2020 zijn spelers uit 2012 JO8 (Jeugd Onder 8 jaar): Spelers uit 2011 zijn JO9. Enz. Maar ook hier… Plezier staat voorop. Daarom gebeurt het regelmatig dat iemand (zeker als je nieuw begint) wordt ingedeeld bij kinderen die een jaar jonger (of ouder) zijn. Meiden spelen gewoon tussen de jongens mee. Als er van een leeftijdsgroep veel meiden zijn kunnen we daar een apart team van maken als ze dat willen.

Trainen

De meeste teams trainen op maandag en woensdag.

18.30u-19.30u: JO7 tm JO12

19.30u-20.30u: JO13, JO15, JO17 en JO19

JO7 traint alleen op woensdag

Wedstrijden

Als je wedstrijden gaat spelen, dan worden die meestal op zaterdagochtend gespeeld (vanaf JO13 ’s middags). De jongste teams, JO7, zullen ook regelmatig op zaterdagochtend wedstrijdjes spelen.

Het programma kun je op een paar manieren vinden:

-www.maliskamp.nl, onze website

-voetbal.nl, een site en app van de KNVB (hier staan de oefenwedstrijden niet op!)

De KNVB heeft per leeftijd verschillende wedstrijdvormen:

JO7: 4x4 met lage goaltjes, zonder keeper

JO8-10: 6x6 op een kwart veld (5+1 keeper)

JO11-12: 8x8 op een half veld

JO13 en ouder: 11x11

Begeleiding

We proberen ervoor te zorgen dat elk team minimaal 2 trainers heeft. Dit zijn meestal vaders of moeders. Als je vader of moeder denkt: dat lijkt me wel leuk, maar kan ik dat wel? Ja! Vooral bij de jongste jeugd is enthousiasme minstens zo belangrijk als verstand van voetbal! Daarnaast zijn er soms oudere jeugdspelers die helpen met training geven.

Instroom JO7

Bij de JO7 starten de kinderen meestal bij de instroomgroep. Han Essing (0611340771) traint de nieuwelingen totdat ze gewend zijn en hun eigen team en trainers hebben. Ouders die dit leuk vinden kunnen natuurlijk meteen helpen met begeleiden/trainen!

Leuke activiteiten!

Tijdens het seizoen organiseren we ook nog extra activiteiten voor je, zoals een bezoek van Sinterklaas, sponsorloop, zaalvoetbaltoernooi, carnavalstoernooi, penaltybokaal, seizoensafsluiting,…

Informatie:

  • Veel vragen worden beantwoord op de website: www.maliskamp.nl. Kijk hier dus regelmatig op!
  • Elk team maakt een groepsapp aan. Je trainers zullen hier regelmatig informatie over doorsturen.
  • Er zijn coördinatoren die de trainers ondersteunen en 2e aanspreekpunt zijn voor je ouders (naast de trainer).

JO7-12: Gerard Heijmans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Pascal Timmerman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

JO13-19: Frank Verharen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Je Vader en Moeder..

Natuurlijk moet er van alles geregeld worden om jullie te kunnen laten voetballen. We hopen dat je ouders daar ook bij helpen. Ze kunnen dat op het aanmeldformulier invullen. We zijn bijvoorbeeld erg blij met ouders die:

-Training geven / coachen (vooral bij de jongste jeugd zijn de teams klein en is het fijn om genoeg trainers te hebben: dat maakt ‘t leuker en minder belastend voor de trainers. Als je twijfelt: gewoon doen!).

-Helpen bij extra activiteiten.

-Een leeftijdsgroep coördineren.

-Helpen in de kantine.

-Sponsoren van shirts, club van 100, enz.

-enz., enz.

Daarnaast verwachten we dat ze:

-zorgen dat jullie op tijd aanwezig zijn bij de training en de wedstrijd.

-om de beurt de shirts wassen, evt. een verslagje van de wedstrijd maken, rijden naar de wedstrijden, enz.

-contributie overmaken.

-jullie positief aanmoedigen tijdens de wedstrijd (spelers moeten leren om zelf keuzes te maken in de wedstrijd en het coachen doet de coach al, dus dat hoeft niet!).

-Veters strikken…

Veel voetbalplezier, bij RKVV Maliskamp!!!!!

Aanmelding nieuw jeugdlid:  klik hier

Aanmelding nieuw seniorlid: klik hier

Dit formulier dien je in te vullen en te sturen naar het postadres van de ledenadministratie (voor adres zie het aanmeldformulier) óf digitaal naar het e-mailadres van de ledenadministratie te sturen door op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te klikken. De aanmelding als lid van zowel Maliskamp als de KNVB wordt dan digitaal in orde gemaakt.

Spelers vanaf 16 jaar zijn verplicht zich te legitimeren bij inschrijving, een kopie van een geldig legitimatiebewijs dient overhandigd/ meegestuurd te worden.

Heb je reeds eerder gevoetbald en je wil 'overschrijving' naar Maliskamp zorg dan dat je je KNVB-relatienummer invult op het aanmeldformulier. Zonder dit KNVB-relatienummer mag de overschrijving niet doorgevoerd worden!

Afmelden:

Hoewel wij het jammer vinden als leden besluiten om met voetbal te stoppen of elders te gaan spelen, komt dit natuurlijk ook voor. We vinden het correct als je aan je trainer en leider(s) laat weten dat je met voetbal gaat stoppen. Om jouw team niet te benadelen zien we ook graag dat je het seizoen afmaakt alvorens te stoppen.

Om je af te melden als lid is er een speciaal formulier.

Afmeldformulier: klik hier

Dit formulier dient ingeleverd te worden bij de ledenadministratie van de club. Wij zorgen dan voor verdere afhandeling richting KNVB en betrokkenen binnen de vereniging. 

Voor vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie van onze club  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Contributie per 1 januari 2019:

  Jeugdleden t/m 12 jaar

  €   9,50 per maand

  Jeugdleden van 13 t/m 18 jaar     

  € 11,50 per maand

  Leden vanaf 19 jaar

  € 14,00 per maand

  Steunende leden betalen tenminste

  €   5,50 per maand


Rabobank:   NL23 RABO 0144596474   t.n.v. Penningmeester RKVV Maliskamp
ING:               NL03 INGB 0001343804   t.n.v. Penningmeester RKVV Maliskamp


LEDENADMINISTRATIE:

Marc vd Els

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adreswijzigingen of andere veranderingen.

Als er een adreswijziging of andere verandering plaatsvindt, wil je dit dan door geven aan de ledenadministratie van onze vereniging. Dit kan via e-mail naaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven