Aanmelden nieuwe leden:

Nieuwe leden zijn bij RKVV Maliskamp altijd welkom. We hebben bij onze club geen wachtlijst en we zullen er alles aan doen om nieuwe leden in te delen in een team zodat je wekelijks kan voetballen.

De juiste wijze om je aan te melden als nieuw lid is via deze website het inschrijfformulier te downloaden (Word-document). Kijk goed welk document je moet hebben, er is namelijk een verschil tussen 'jeugd' en 'senioren'!!

Aanmelding nieuw jeugdlid:  klik hier

Aanmelding nieuw seniorlid: klik hier

Dit formulier dien je in te vullen en te sturen naar het postadres van de ledenadministratie (voor adres zie het aanmeldformulier) óf digitaal naar het e-mailadres van de ledenadministratie te sturen door op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te klikken. De aanmelding als lid van zowel Maliskamp als de KNVB wordt dan digitaal in orde gemaakt.

Spelers vanaf 16 jaar zijn verplicht zich te legitimeren bij inschrijving, een kopie van een geldig legitimatiebewijs dient overhandigd/ meegestuurd te worden.

Heb je reeds eerder gevoetbald en je wil 'overschrijving' naar Maliskamp zorg dan dat je je KNVB-relatienummer invult op het aanmeldformulier. Zonder dit KNVB-relatienummer mag de overschrijving niet doorgevoerd worden!

Natuurlijk ben je van harte welkom om een training of wedstrijd te bezoeken. Als je besluit om dan lid te worden dien je bovenstaande procedure te volgen.

Afmelden:

Hoewel wij het jammer vinden als leden besluiten om met voetbal te stoppen of elders te gaan spelen, komt dit natuurlijk ook voor. We vinden het correct als je aan je trainer en leider(s) laat weten dat je met voetbal gaat stoppen. Om jouw team niet te benadelen zien we ook graag dat je het seizoen afmaakt alvorens te stoppen.

Om je af te melden als lid is er een speciaal formulier.

Afmeldformulier: klik hier

Dit formulier dient ingeleverd te worden bij de ledenadministratie van de club. Wij zorgen dan voor verdere afhandeling richting KNVB en betrokkenen binnen de vereniging. 

Voor vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie van onze club  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Contributie per 1 januari 2019:

  Jeugdleden t/m 12 jaar

  €   9,50 per maand

  Jeugdleden van 13 t/m 18 jaar     

  € 11,50 per maand

  Leden vanaf 19 jaar

  € 14,00 per maand

  Steunende leden betalen tenminste

  €   5,50 per maand


Rabobank:   NL23 RABO 0144596474   t.n.v. Penningmeester RKVV Maliskamp
ING:               NL03 INGB 0001343804   t.n.v. Penningmeester RKVV Maliskamp


LEDENADMINISTRATIE:

Marc vd Els

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adreswijzigingen of andere veranderingen.

Als er een adreswijziging of andere verandering plaatsvindt, wil je dit dan door geven aan de ledenadministratie van onze vereniging. Dit kan via e-mail naaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven