Al enkele zaterdagochtenden is er, tijdens de piekuren, op de Jos de Letterlaan een situatie ontstaan die niet wenselijk is! Er wordt namelijk geparkeerd aan beide zijden van de Jos de Letterlaan waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan.

Er wordt aan beide zijden van de Jos de Letterlaan geparkeerd in de bermen, zodra de parkeerplaats vol is.  Zoals gezegd geldt dit met name op de piekuren op de zaterdagochtend als er veel teams van zowel onze club als van de hockeyclub hun wedstrijden moeten spelen (Een oplossing is om, als je met je team een uitwedstrijd moet spelen, ergens anders te vertrekken. Het is niet ideaal, maar op dit moment wel prettig... Als je daarvoor kiest als leider, geef dit dan wel aan naar je team toe!). De huidige parkeerplaats zal in de toekomst worden aangepast. Omdat er op de Jos de Letterlaan geparkeerd wordt ontstaat er een situatie waarbij de vrije doorgang voor de hulpdiensten geblokkeerd wordt. DAT IS NIET DE BEDOELING! De hulpdiensten moeten te allen tijden toegang hebben tot het sportpark!

Omdat de gemeente ook gehoord heeft van deze parkeerproblemen en het bijkomende feit dat de weg geblokkeerd dreigt te raken zal er binnenkort gehandhaafd gaan worden. Er geldt namelijk een parkeerverbod aan beide zijden van de Jos de Letterlaan. Parkeer je de auto dus in de berm, en de gemeente komt handhaven, dan loop je het risico op een bekeuring. En dan wordt het een hele dure onprettige zaterdag........

Let er dus op: parkeer je auto op de parkeerplaats en niet in de berm!

handhaving     parkeerverbod

 

Ga naar boven