Herstellen na een dikke nederlaag. Die opdracht gold zondag niet alleen voor de mannen van Maliskamp 1. Ook de JO8-1 had een verlies met 6 doelpunten verschil in de benen. En dat ook nog tegen de grote rivaal uit Rosmalen-noord, OJC JO8-1, gevuld met bekenden, klasgenoten en vrienden! Juist wel fijn dus, dat ze 1 dag later alweer voor eerherstel konden gaan...

Lees meer...

Honger naar de bal. Dat zag je na een paar weken winterstop! Misschien wat kil voor de toeschouwers, maar perfecte omstandigheden om te voetballen en een heerlijk veldje! De tegenstander, Berghem JO8-1, was ongeslagen kampioen geworden in de hoofdklasse, dus we moesten aan de bak! De opdracht vooraf was: Niet op de stand letten, goed blijven voetballen en heel goed je ogen gebruiken, vooral als je de bal niet hebt! En dat lukte best aardig...

Lees meer...

Vooraf kwam de vraag van OJC of we eerder konden starten, omdat ze anders niet genoeg spelers hadden. Natuurlijk! Als we jullie daarmee kunnen helpen, dan staan we wel een uurtje eerder op!

Lees meer...

Misschien nog beker of een oefenpotje, maar voor de competitie vandaag de laatste wedstrijd in 2018! Timo en Glenn waren er niet, dus voor het eerst dit jaar moesten we ergens een wissel vandaan halen. Sinds een aantal weken komt Jessey van de JO7 op maandag met z'n broer mee naar Maliskamp. Omdat hij liever voetbalt dan toekijkt, balt ie dan lekker met ons mee. En als je dan ook nog op woensdag je zwemdiploma haalt, dan is een wedstrijd bij de JO8-1 meedoen natuurlijk helemaal een mooie beloning!

Lees meer...

Een leuke tegenstander zaagen we al toen ze het veld op kwaamen.
LRC naamen de aftrap. Timo met zijn eerste goal maakte een nul en toen LRC de aftrap nam Guus aan de bal lag de bal er al in. Ryan hat een paar reddingen .in de rust stond het vier nul .
In de tweede helft hade we er ook vier in liggen dus de ijntstand is acht nul.

Subcategorieƫn

Ga naar boven