Om 8.00 uur bij het voetbalcomplex van FC Engelen voetballen. Weer? Bewolkt, acht graden. Maar als Maliskamp het veld op komt, hangen niet alle koppies omlaag. Nog even het praatje van de trainer ‘doorstaan’ (waarin wordt benadrukt dat we vorige keer nog maar nét hadden gewonnen) en dan het veld op! Hup Maliskamp!!!

Lees meer...

Het weekend na Carnaval is het altijd de vraag of de wedstrijd doorgaat. Die van de JO10-2 was verzet, maar op vrijdag was er ineens toch weer hoop voor de fanatiekelingen: een appje van OJC dat ze er een tegenstander zochten. In januari was het op een half veld en in de sneeuw 4-3 geworden, dus een mooi affiche. Dit keer 6x6, met bij hen 2 JO9-3 spelers en bij ons een JO8 en een JO9 invaller. Nieuwsgierigheid dus vooraf. Zouden de invallers het niveau aankunnen? Kunnen we ze op klein veld ook aan?

Lees meer...

De 2e wedstrijd op het hogere niveau. Vorige week merkten we dat het tempo een stuk hoger lag. Toch werd er toen door een goede slotfase nog bijna gelijkgespeeld! Zou de tegenstander vandaag weer zo goed zijn? Wilhelmina JO10-1, dus waarschijnlijk wel...

Lees meer...

Subcategorieën

Ga naar boven