Nulandia JO10-1 -  Maliskamp JO10-1: 1-3
We zijn te gast bij de club Nulandia. De jongens worden in de kleedkamer van Nulandia door trainer en coach toegesproken. Strategie vandaag is aanvallend. Thijs en Tijn als eerste op de reservebank. Samuel in het doel, Mees Maxim achter, daarvoor Don en in de voorlinie Kane, Finn en Tije. De boyz mogen op het hoofdveld van kunstgras. Maliskamp trapt af en laten direct een schot op doel zien. Redding keeper. Bal gaat over en weer, een schot van Nulandia op doel. Samuel plukt de bal eenvoudig uit de lucht. Mees staat scherp op rechtsachter en werkt gecontroleerd de bal naar voren. Aanval Nulandia door Maxim goed weggewerkt.


Kane breekt ineens door en krijgt de kans voor een solo actie, schot! Op de paal. Kans 2, vanuit Don achterin komt de bal bij Kane, revanche actie, kapbal en hard schot van Kane 0-1
Druk van Maliskamp blijft, verschillende kansen worden gecreëerd maar nog niet benut. Maxim vangt de keeper uittrap af en passt direct diep op Tijn op rechts, schot! Redding!
Samuel laat zijn kwaliteit vervolgens direct een aantal aanvallen zien als Maliskamp iets afzwakt. Nulandia krijgt grip op de wedstrijd en weten te profiteren 1-1. Tije laat zowel verdedigend als aanvallend zijn inzet zien. Samenspel ontbreekt soms maar als ze het wel doen zijn ze direct voor het doel van Nulandia te zien. Tactisch corner Tijs, op Finn ver van doel maar gaat via knappe redding naast. De corner en aanval daarop volgend wilden er niet in.


Rust.


2e helft Maliskamp trapt af. De wedstrijd gaat direct gelijkwaardig van start. Over en weer kansen en acties. Zelfs de corners wisselen van kant. Beide teams zonder score. Redding samuel snelle uittrap, kane op links schiet op doel en Thijs staat op de juiste plek en loopt de bal het doel in 1-2. Thijs geeft voorzet op Kane, kane kapt verdediger knap uit en schiet hard op doel! Paaaal! Er volgt een regen van kansen voor Maliskamp maar of de keeper zit ertussen of de goal is te klein. Via rechts Finn in de snelle loop door op Tijn die vanuit een bijna onmogelijke hoek op het doel schiet. Hard op de paal komt de bal terug en is Finn er als de kippen bij en drukt alsnog af 1-3. Het is blijkbaar in de laatste seconde want de scheids fluit af. Winst voor Maliskamp jo10-1 in deze sportieve oefenpot tegen Nulandia jo10-1 Top!!

Maliskamp JO10-1 Berghems Sport JO10-3: 10-3


Leon op zijn verjaardag werpt zich op als scheids.
Don Mees Maxim in de achterhoede, Tijn Kane en Tijs voorin en Samuel in het doel.
Thijs over rechts en haalt uit! Kaatst van de keeper Tijn reageert snel en scoort 1-0
Maliskamp houdt druk en krijgen al snel een corner. Snel genomen door Tijn en Thijs maakt hem kundig af 2-0.
Corner van Berghem belandt op de paal.
Brain komt het veld in als eerste wissel met Fin erachteraan.
Berghem in de aanval, Maliskamp krijgt de bal niet lekker weg en Berghem profiteert door tegen te scoren. 2-1
Maliskamp speelt rommelig maar weten toch voor doel te komen. Bal komt voor doel maar keeper en spelers van Berghem laten een doelpunt niet toe.
Maliskamp vangt Berghem op, de bal komt bij Fin, steekpass op Tijn. Mooi schot op doel 3-1


Rust


Maliskamp trapt af en gaat direct eropaf. 2e aanval al heel snel. Kane op rechts Brain voor doel en 4-1!
Vanuit achter steelt Mees de bal en werkt hem naar voren, Fin heeft de bal, actietje, schot op doel, paal! In de rebound is daar weer Fin 5-1.
Berghem blijft toch spelen en Maliskamp kakt wat in en krijgen direct straf 5-2.
Volgende corner is voor Maliskamp, Tijn neemt en kopbal Maxim, score! 6-2
Don grijpt achter constant in en werkt goed naar voren weg.
Kane verrast iedereen op links, dolt er een aantal uit met schot op doel 7-2
Tijn op het middenveld is het duveltje uit het doosje. 2 snelle aanvallen achter elkaar met Tijn in basis, schot op doel en rebound 1 is voor Tijs en de rebound 2 is voor Fin 9-2
Berghem blijft knokken en het resultaat is 9-3
Maxim en Mees staan lekker te verdedigen.
Corner Fin op het hoofd van Don. De bal wordt net van de streep gehaald.
Samuel staat zijn mannetje tot einde.
Tijn laat nog een laatste solo zien met score als resultaat 10-3.


Eindstand 10-3

Maliskamp JO10-1 - Baardwijk JO10-1: 1-3

Tis weer vroeg op sportpark Maliskamp. De supporters kunnen nog even wakker worden in de kantine met ut muziekske van Wil. Joep, onze coach, bijkomend van een gezellig avondje in het pantoffeltje, laat de jongens warmlopen voor de bekerwedstrijd.


Baardwijk trapt af en de wedstrijd is begonnen. Met Samuel in het doel, Don Maxim Tije in de achterhoede, Thijs Fin Brain voorin gaat Maliskamp ertegenaan. Al snel wordt er een fout op Thijs gemaakt waar de scheids een penalty voor geeft. Helaas zonder resultaat. De jongens zetten druk en in de aanval laten ze mooi samenspel zien. Fin onderschept de bal en gaat ervoor maar strand op een verdediger van Baardwijk. Maliskamp en Baardwijk zijn aan elkaar gewaagd en Baardwijk creëert ook kansen. Samuel moet diverse keren in actie komen en weet meerdere keren het doel schoon te houden. Don Mees en Maxim werken hard en verdedigen met hand (figuurlijk dan anders is het uiteraard hands) en tand. Maar Baardwijk blijft aandringen en weten dan toch de 0-1 te scoren.


Maliskamp zet de tegenaanval in. Brain en Kane kaatsen de verdediger uit en geven voor op Thijs. Thijs ziet een kans en schiet hard op doel. Via de handen van de keeper gaat de bal over. De corner wordt genomen en de bal belandt voor het doel. Via veel voeten gaat de bal rond en eindelijk valt daar de gelijkmaker door Thijs.1-1. Rustfluit.


2e helft wordt afgetrapt door Maliskamp. Direct een actie van Brain, passeerbeweging, schot op doel met corner als resultaat. Uit de corner ook weer een kans, via het hoofd van Thijs vliegt de bal net voorlangs. Baardwijk gaat ook nu weer in de tegenaanval maar komen weer onze Samuel tegen. Hij houdt de bal weer uit het doel. Maliskamp speelt een mooie pot maar komt niet helemaal lekker in het spel. Tijn gaat snel over rechts en verdient een corner. De corner wordt door Baardwijk weggewerkt. Baardwijk lijkt dezelfde gedachte te hebben en weten ook een corner te verdienen. Corner van Baardwijk wordt door Samuel onderschept. Directe snelle uittrap van Samuel en Tijn heeft direct een kans. Baardwijk blijft aandringen en schieten op doel. De bal wordt van richting veranderd en gaat vervolgens via de hand van Samuel erin 1-2.


Maliskamp blijft gemotiveerd, blijkt ook weer uit de daarop volgende aanval. De 3 T’s gaan samen ten aanval, Thijs Tijn Tije tikken snel over maar de rolt net te ver voor Tije. Tijn heeft de smaak te pakken en gaat via rechts met een actie voorbij de verdediger en passt op Thijs, Thijs krijgt de bal niet lekker voor de voet en zijn schot gaat naast. Baardwijk antwoord met een snelle counter maar gestopt met een redding van Samuel. Brain staat sterk te spelen en laat mooie moves zien, samen met Fin in de aanval, het moet haast wel tot een score leiden. Helaas. Maxim en Mees verdedigen samen sterk maar weten een corner niet te voorkomen. De corner wordt genomen door Baardwijk, de bal valt goed voor doel en wordt afgemaakt. 1-3. Maliskamp blijft tot het einde voetballen maar zonder verdere score.
Eindfluit met eindstand 1-3


Helaas eindigt het bekeravontuur voor Maliskamp Jo10 hier. Mooie pot, veel inzet, volgende keer nieuwe ronden nieuwe kansen. Nu winterstop.

Subcategorieën

Ga naar boven