Een nipte maar zwaarbevochten overwinning Maliskamp jo10-1 . Op deze woensdag staan de boyz op het thuisveld om de competitie wedstrijd tegen OJC jo10-3 in te halen. Alex en Joep spreken de boyz in de kleedkamer eerst toe.

Met Tije Tijs en Fin in de wissel wordt de wedstrijd afgetrapt door OJC. Chris werpt zich op als scheids. Kane Thijs en Bryan in de voorste linie, Don Mees en Maxim in de verdediging. Samuel uitaard rotsvast in het doel. Het avondeten lijkt nog wat zwaar op de maag te liggen, ze komen wat traag op gang. Na wat druk van Maliskamp is het eerste schot op doel toch voor OJC. Knappe redding van Samuel voorkomt de score. De aanvallen van beide teams wisselen elkaar af. Strafschop na een overtreding op Finn wordt knap genomen met een schijnbeweging en de bal eindigt bij de keeper. Verschillende corners worden er gecreëerd. Tijn neemt ze goed maar ze worden allemaal weggewerkt door OJC. Maliskamp kakt wat in en het is Don en Maxim die stevig moeten ingrijpen achterin. Het spel gaat redelijk fysiek maar gelijk op. Het resultaat is er ook naar 0-0 is de stand als de fluit voor rust klinkt.

Rust.

Aftrap Maliskamp.Het spel gaat op dezelfde voet verder als de eerste helft. Lichte overhand is er de eerste minuten voor OJC. OJC zet achterin alles op slot en in de counter is daar Samuel weer die het doel schoon houdt. Thijs Bryan en Kane spelen samen voorin en met een tweetjes bereiken ze de overzijde maar worden gestopt door de muur van OJC. Verrassings afstandsschot van Kane bezorgt Maliskamp een corner. Helaas geen score maar wel dreiging. Diverse corners en schoten op doel verder, nog steeds 0-0. Mees Don en Tije verdedigen met hand en tand. Aanvallen verlopen stroef en de “stapjes te laat” zorgen ervoor dat de scores niet vallen. Actie Finn op rechts, tikje op Tijn, voorzet op Thijs maar net geen afmaker. Uit het niets breekt Maliskamp dan ineens door en de bal belandt hard op de lat. De spanning stijgt!! Maliskamp lijkt in de laatste minuten het spel eindelijk op te pakken. Finn onderschept de inworp van de keeper, direct een schot op doel. Corner is het gevolg, de bal gaat rond met resultaat een voorzet en een schot op doel. Er volgen nog 2 kneiters van kansen, buitenkant paal, schampbal voor doel, maar de bal wil er niet in pfff. Maar dan.....

Jaaaa mama miaaaa!!! daar is ie dan, Bryan onderschept de bal passt op Tijn, Tijn breekt door tikt door op Thijs en Thijs puntert de 1-0!!!

Weinig seconden later klinkt daar het verlossende fluitje van scheids Chris. Nipte, maar zwaar bevochten verdiende overwinning voor Maliskamp Jo10-1.

Ga naar boven