Verslag van vorige week.

10.15u aftrap, dus lekker uitslapen en Rik en Stef gingen zelfs met de fiets... Goed wakker dus!
Een mooi potje. Niet geweldig, geen grootse vorm, maar wel hard werken. Logisch, want de omstandigheden waren niet super: Op een zandbak waarbij ons trainingsveld ineens lijkt op de kuip of Anfield en met een bal die het op een weegschaal nog niet wint van een heliumballon was het toch even wennen. En ook al was Roy moet slechte stem nog steeds goed te horen, het klinkt toch anders! Gelukkig hadden we wel een extra veld waar de wissels en de broers, Mika en Nicky, lekker konden ballen. En het scoreverloop? In de rust waren de supporters nog best hoopvol: 1 doelpuntje achterstand. Dat was wel eens meer geweest halverwege... Het bijna traditionele slotoffensief kwam echter te laat. Emplina was ondanks goed keeperswerk verder uitgelopen en de traditionele goals van Denzel (zuiver en hard binnengeschoten met links vanaf de linkerkant) waren niet genoeg om de achterstand weg te werken. Ondertussen was er genoeg ook voor de neutrale toeschouwer genoeg te beleven: De afstand bij het indribbelen, die vliegende stuiterbal, het fanatisme van Cloƫ (waar zelfs een rugbyspeler schrik voor zou hebben), de fijne warme dugout die een paar moeders en Teun gevonden hadden, de ballen die over de muur van maliskampsupporters vlogen en steeds weer zorgden voor een strijd tussen de ouders (want ze wilden allemaal die bal halen natuurlijk!), enz. Je kunt er een boek over schrijven, maar dat doen we niet. Het is inmiddels 20.45u, dus speciaal voor vd Burgt jr., de talentvolle assistenttrainer, een mooi fotootje maken. Meer niet, want hier zou 5-3 voor de thuisclub prima zijn...

Vooraf waren er bij een aantal ouders toch wat twijfels... had dit team niet met 9-3 van onze 10-1 gewonnen? De trainers hadden er wel vertrouwen in, en met dit stralende lenteweer maakt het natuurlijk ook allemaal niks uit: een mooie ochtend werd het toch wel!

Lees meer...

Het weekend na Carnaval is het altijd de vraag of de wedstrijd doorgaat. Die van de JO10-2 was verzet, maar op vrijdag was er ineens toch weer hoop voor de fanatiekelingen: een appje van OJC dat ze er een tegenstander zochten. In januari was het op een half veld en in de sneeuw 4-3 geworden, dus een mooi affiche. Dit keer 6x6, met bij hen 2 JO9-3 spelers en bij ons een JO8 en een JO9 invaller. Nieuwsgierigheid dus vooraf. Zouden de invallers het niveau aankunnen? Kunnen we ze op klein veld ook aan?

Lees meer...

Ga naar boven