Het was herfst in Vught: regen en wind. Toeschouwers kozen eieren voor hun geld en zochten de plekjes waar ze droog en uit de wind zaten... Gelukkig zijn de spelers en de coaches van JO10-2 geen watjes, dus die stonden gewoon klaar voor de start en sleepten er weer een eenvoudige overwinning uit. Hoewel...

Ze moesten er hard voor werken en de 0-1 van Stijn viel pas vlak voor de eerste time out! Het was geen wervelende JO10-2-show vandaag. De topvorm was er niet en het werd een echte werk-wedstrijd, waarin de perfecte slidings van Noah hard nodig waren en waarin er opluchting was als Mike de bal op het goede moment 'het stadion uit ramde'. Toch kwam de overwinning nooit in gevaar. De momenten van kwaliteit en goed getraind samenspel zorgden zo nu en dan voor mooi opgebouwde aanvallen en doelpunten. Het verhaal van de wedstrijd is daarom goed te vertellen met een opsomming van de spelers: Helaas zonder Rik Reiziger (de goede verdediger die een weekendje weg was), bestond het team uit: 'Noodzakelijke Noah' (zijn harde werken en goed ingrepen kan dit team écht niet missen!), de 'Rustige Regisseurs' Roel en Stijn met hun slimme passjes en overzicht, 'Krachtige Cloë', 'Doelpunt-Denzel', 'Mike de Ligt' (zo kunnen we hem nu wel noemen, als je zo goed speelt en op vrijdag ook nog voor Ajax een toernooi gespeeld hebt!) en 'Golden Goalies' Jayden en Stef (afwisselend scoren ze nadat ze als keeper gestart zijn: vandaag was het Jayden die de mooiste goal van de dag er van 20 meter in knalde!).
De 2-7 winst was dik verdiend en een passende afsluiting van een mooie 1e seizoenshelft. Goed gedaan JO10-2, compliment!

20181208 104433

Ga naar boven