Onze jongens stonden afgelopen zaterdag al vroeg op het veld om de strijd aan te gaan tegen OSC. Dit OSC had de afgelopen weken goed gepresteerd in de competitie, veel gescoord ook. Aangezien ze, door het niet op komen dagen bij de bekerwedstrijd tegen ons uit het bekertoernooi zijn gehaald door de KNVB, waren de gemoederen vooraf gespannen. Dit was voor aanvang al goed te merken. Trainer Leon had voor de zekerheid maar een weekje vakantie geboekt, coach Joep haakte op het laatste moment af ivm “werkverplichtingen” (natuurlijk..) en topspeler Thijs was helaas verhinderd.

Lees meer...

We stonden al vroeg klaar dit weekend. De jongens hadden er veel zin in, en na een warming-up dit keer verzorgd door Alex Blummel konden we van start. 

Lees meer...

Maliskamp JO10-1 - NIVO Sparta JO10-1:

Aangekomen op het zonovergoten voetbalcomplex van Maliskamp worden de doeltjes klaargezet als de jongens zich klaarmaken in de kleedkamer.  Joep neemt op het veld de tuigjes direct in handen en maakt afspraken met de tegenpartij ten aanzien van de hesjes. Alex laat de jongens lekker warm draaien.  De scheidsrechter van Maliskamp is er klaar voor en staat er keurig in officiële outfit bij. 

Lees meer...

Subcategorieën

Ga naar boven