Maliskamp JO10-1 Theole JO10-1: 2-2
Mist en een temperatuur onder nul is de setting waar de wedstrijd op het terrein van Maliskamp plaats gaat vinden. Aftrap Theole. Direct druk van Maliskamp en al heel snel is daar het eerste schot van de wedstrijd op doel, het komt van de voet van Kane. Mooie technische acties worden geshowd, lopje Tijs, samenspel Fin, terug op Tijs en weer een schot op doel.


Kane duelleert op links geeft voor op Tijs, Tijs tikt terug op Tije, schot op doel. De keeper zit er weer goed op maar in de rebound zit Tijs erbij en drukt de 1-0.
Theole dringt aan en met resultaat. Een hard schot doel volgt maar een knappe redding van Samuel houdt het doel schoon. Mees laat zijn verdedigende skills zien en loopt de aanvallers van de bal. Er volgt een corner voor Theole, Theole neemt de corner en de bal gaat naar het doel maar samuel stelt de situatie veilig.


Theole blijft druk houden, een hard hoog afstandsschot gaat vervolgens dan ook hoog in 1-1. Verre uittrap van Samuel, Brain verlengt knap op Tijn. Kans op rechts, er volgt een schot van Tijn op doel, redding. Brain vanaf het middenveld naar links, een hard schot op doel, de bal gaat naast. Tijs werkt zich naar voren en krijgt corner. De druk van Maliskamp is een feit. Theole vecht terug en krijgen ook kansen. Don en Fin verdedigen goed samen en zorgen dat de aanvallers gestuit worden. Tijn geeft knap voor op Tijs, die zit er kort op en schiet, de keeper van Theole zit er ook goed bij en stopt de bal weer. Rust.


Aftrap is van Maliskamp. De eerste minuten start Maliskamp wat zwak aan de 2e helft. Ondanks dat volgen er 3 corners voor Maliskamp waarbij de 3e een potentie van doelpunt kende, Don in de counter schiet hard langs. De verdediging blijft lekker draaien, Mees in de achterhoede werkt ballen goed weg.
Een corner van Theole gaat er bijna in maar de bal wordt van de lijn gehaald.
Don op het middenveld staat zijn mannetje. Mooi samenspel wordt er getoond van onze mannen.  


Er volgen kans op kans voor het doel van Theole maar de bal wil er niet in. De keeper van Theole houdt miraculeus het doel schoon. De bal flippert voor het doel van Theole, Fin, Tijs en Tije schieten allen een keer op doel maar steeds weer de keeper. Tegen verhouding in komt Theole voor het doel bij Maliskamp en maakt wel het doelpunt. 1-2


Maliskamp last het er niet bij zitten en diverse schoten op het doel van Theole worden er gelost maar de keeper geeft niks weg. Don gaat 3 man voorbij geeft Kane de bal op links, een voorzet op Tijn en Tijn maakt af!! 2-2


Na deze score wordt er nog feller gevoetbald en weet Theole 3x een corner te versieren. Zonder resultaat. Hard werk van Maliskamp mondt weer uit in een aanval, Kane samen met Brain, voorzet op Tije, hard schot Tije gaat naast. Tot de laatste seconde is de wedstrijd spannend, het laatste schot op doel is van Theole maar wederom een redding van Samuel houdt de stand gelijk. Het fluitsignaal, eindstand 2-2. Man of the match is Samuel met zijn knap staaltje van keepen.


Top gespeeld!

Maliskamp JO10-1 - MEC'07 JO10-1: 3-2

Met Chris als scheids en Samuel als keeper stellen onze boyz zich op. Klaar om het op te nemen tegen MEC'07. De aanvoerder van MEC'07 valt direct op door zijn coupe soleil maar Jo10-1 Maliskamp is er niet echt van onder de indruk. MEC'07 trapt af en start de wedstrijd. De eerste minuten kan kort samengevat worden...Maliskamp is nog niet wakker en laten MEC het spel bepalen. Toch is de eerste corner voor Maliskamp maar zonder resultaat. De dreiging gaat beide kanten op als Maliskamp ontwaakt. Ze weten de goede flow direct te benutten en als Kane via links voorzet op Tijn, maakt Tijn hard de 1-0. Maliskamp houden de druk erop en creeren vrijwel direct na het eerste doelpunt het tweede maar deze keer wordt het schot, wederom van Tijn, gestopt door de keeper van MEC.

Lees meer...

Na een prachtige overwinning tegen Emplina van vorige week, en in de wetenschap dat uit de koker van de 1/8 finales het onbekende Baardwijk uit Waalwijk gekomen was, vertrokken we dit maal vol goede moed naar de buren in Vught, te weten Zwaluw.
Zwaluw stond een paar plekken hoger dan Maliskamp, maar dat is pure scorebord-journalistiek. Ten eerste hebben de rode krijgers de nummer 1-4 al "gehad" en hebben ze tot 2x toe dikke pech gehad in de score. Maar positief zoals we zijn, komen we voor 3 punten, en anders niets.

Lees meer...

Subcategorieën

Ga naar boven