JO11 1

JO11-1 seizoen 2017-2018

Staand vlnr: Johan van Haaster, Beau Hoek, Morris Deckers, Milan Delhez, Gijs Bannink, Lotte van Bakel en      Jaap Delhez.

Zittend vlnr: Justin Marechal, Cas Donkers, Willem Voskamp, Stijn van Venrooij en Jayden van Haaster.

 

Wedstrijdverslag door Job Prevo

Vandaag moesten we in Tiel spelen tegen TEC JO11-1. In het begin van de wedstrijd was TEC iets beter, maar door een goal van Ryan kwamen we toch op een 0-1 voorsprong. Na die goal begonnen we steeds beter te voetballen. De verdediging stond met Sieb, Dimitri en Job als een huis en Sem keepte ook heel goed. De middenvelders Siem en Raf werkten heel hard en maakten het de tegenstanders moeilijk. Voorin ging het aanvalsspel met Loek, Sjoerd en Ryan ook steeds beter lopen.

De wedstrijd bleef gelijk opgaan en voor de rust werd er niet meer gescoord. In het derde kwart gebeurde ook niet veel en bleven we dus op voorsprong.

In het vierde kwart werd het echt spannend. TEC kwam eerst op 1-1 door een mooi schot. Daarna waren er grote kansen voor beide teams. TEC raakte de lat en Siem schoot nog op de paal. Kort daarna gaf Sem een hele mooie voorzet die bij de tweede paal werd ingekopt door Loek waardoor we op 1-2 kwamen. Vlak voor tijd maakte Dimitri een sliding op een tegenstander en de scheidsrechter vond het een penalty. Wij waren het hier niet mee eens, maar de scheidsrechter is de baas. De penalty werd genomen en Ryan werd de held van de dag door de penalty te stoppen. Daarna was de wedstrijd afgelopen en konden we drie punten meenemen naar Maliskamp. Dit waren de eerste drie punten na de winterstop. Als we zo ons best blijven doen komen er zeker meer bij!

Maliskamp JO11-1 moet tegen RKTVC JO11-1 spelen.

Lees meer...

Wilhelmina JO11-1 is al kampioen, maar Maliskamp JO11-1 moet nog vechten om in de competitie te blijven. Het enige wat Wilhelmina thuis nog in de pocket kan stoppen is ongeslagen kampioen worden, als ze winnen of gelijkspelen. Dat willen ze natuurlijk wel, maar Maliskamp laat zien dat ze ook willen winnen. 

Lees meer...

Ga naar boven