JO11 1

JO11-1 seizoen 2017-2018

Staand vlnr: Johan van Haaster, Beau Hoek, Morris Deckers, Milan Delhez, Gijs Bannink, Lotte van Bakel en      Jaap Delhez.

Zittend vlnr: Justin Marechal, Cas Donkers, Willem Voskamp, Stijn van Venrooij en Jayden van Haaster.

 

Maliskamp JO11-1 - Wilhelmina Boys JO11-1G, zaterdag 18-5 
Schitterend mooi weer, het zonnetje maakt dat het geen straf is om aan te treden of langs de lijn te staan. Vandaag moet de jo11-1 het zonder Bryan en Jayden doen. Alex als coach aan de lijn en Joris heeft zich opgeworpen als scheids.
Samuel vertrouwd op doel, Don Tije Mees achter, Finn Thijs Kane midden en spits Tijn. Maxim als eerste in de wissel. Maliskamp start snel en neemt direct de wedstrijd in eigen hand. Binnen de eerste minuten weet Maliskamp een corner te verdienen. Tije neemt de corner en Thijs maakt hem af. 1-0 2e grote kans doet zich al snel voor, na een intrap van Kane op Tijn, doorgezet op Thijs hard en er volgt een hard schot op doel. Er is een knappe redding van de keeper van Wilhelmina maar de toon lijkt gezet. de aanvallen volgen elkaar snel op, Finn onderschept, geeft voor op Tijn een schot op doel, weer een redding. Volgende combinatie van Finn op Thijs via rechts beland op de lat. Vervolgens is daar Tijn die lobt naar Finn, Finn geeft voor op Thijs, die maakt koppend af 2-0. Wilhelmina prikt af en toe maar meer dan dat is het niet. Maliskamp drukt door, Tijn ruikt zijn kans en drukt met een hard schot de 3-0 af. Rust, Don in wissel. Mees laat zijn verdediging skills direct zien en onderschept overtuigend de bal. Na een twijfelsituatie komt de bal op het hoofd van Thijs die doorkopt naar Tijn en 4-0 is een feit. Maxim onderschept en geeft direct diep, Finn tikt door en Tijn maakt af. 5-0 Het tempo zit er goed in. Maxim maakt een handsbal, Joris is onverbiddelijk en geeft een vrije trap aan Wilhelmina. De bal gaat rechtstreeks maar Samuel houdt het doel schoon.Maliskamp weet elkaar goed te vinden, nemen elkaars plaatsen goed over, het gevolg is kansen.
Finn jaagt lekker rond op middenveld en poort diverse keren zijn verdediger. Tije werpt zich goed op als de rots in de branding achterin en co├Ârdineert vanuit zijn positie zijn teamgenoten.
Maxim schuift naar voren, bewaart het overzicht en passt voor. Finn jaagt door, de bal komt bij Kane, door op Thijs, tikje op Tijn 6-0 Rust Mees in de wissel. Maliskamp trapt af, direct gas op de lollie, Tijn gaat met de smile op het gezicht door tot het doel en scoort solo de 7-0 Intrap Kane, aangenomen door Finn, schot op doel, keeper heeft een redding. Er wordt goed gewerkt, Tijn worstelt zich naar voren en poogt op doel, de bal gaat op de paal, Thijs profiteert en drukt af 8-0 Don bewaart de rust achterin en werkt de ballen beheerst naar voren.
Een snelle aanval over rechts volgt, Tijn geeft voor op Kane. Bal gaat over. Ze ruiken meer doelpunten. Kane en Thijs laten 1-2tjes zien waarmee Wilhelmina het nakijken heeft. Rust.
Don op rechts half laat zich zien en geeft meerdere keren goed voor, eerst Finn met een kans daarna Tijn die hem hard binnen poeiert 9-0 Wilhelmina dreigt nog een aantal keer zonder resultaat. Tijn onderschept op het middenveld de bal, breekt door en schiet vanaf afstand de 10-0 binnen. Het eindsignaal klinkt, Maliskamp jo11-1 waren wederom meester op het veld, een mooie pot voetbal met veel samenspel en hard werken.

Aangekondigd als de derbie der zandverstuivingen wordt de wedstrijd Maliskamp JO11-1 tegen OJC JO11-3 gespeeld. Zoals opgemerkt zitten de boyz van Maliskamp zoals Ajax in de competitie, elke wedstrijd moet eigenlijk met winst afgesloten worden om kans te behouden op de eerste plaats. Fris maar met een stralend blauwe hemel spelen de teams in het zonnetje.
Last minute moet Maliskamp het doen zonder Samuel. Maxim vervangt hem. Met de invaller Loek (JO10-1) hebben we 1 wissel.
Maliskamp zet direct druk en samenspel werpt direct zijn vruchten af. Tijn gaat over rechts en weet knap voorbij de links back van OJC te gaan en drukt zelf de 1-0 af.
De volgende aanval gaat volgens het eerdere voorbeeld, Kane geeft voor op Tijn en Tijn maakt de 2-0. OJC laat even van zich horen maar dat is alleen het suizen van de bal over het doel. Maxim weert zich kranig in het doel. De bal gaat over en weer, OJC zet een mooie aanval op en spelen Maxim uit 2-1. Maliskamp maakt goede combinaties Finn, Tije Kane spelen de verdedigers zoek. Mees vangt rechtsachter de ballen af. Kane krijgt de bal op links, van grote afstand vuurt hij de bal op de keeper van OJC af 3-1. Tijn is hot, de een na de andere actie, een akka vervolgt door een dribbel en score 4-1! Don en Tije komen van achter herhaalt naar voren om de druk te verhogen. Een harde trap vanuit achter van Don op Tijn. Tijn laat zijn skills zien en speelt zijn tegenstanders wederom zoek. Fluitsignaal. Rust
Maliskamp trapt af en meldt zich al snel bij het doel van OJC. Don verdedigt achter knap uit geeft door op Tijn, Finn krijgt op rechts de bal, laat een snelle dribbel zien en scoort overtuigend de 5-1. Tije en Loek tikken over als ze Jayden vrij zien staan, voorzet op Jayden die de kans verzilvert 6-1. Finn heeft ook de smaak te pakken, dringt door het midden door de achterhoede van OJC heen en drukt de 7-1 af. Het hele team zit in the juiste flow, ze zijn gretig, laat hard werken zien en goed samenspel. Rust OJC trapt af maar Maliskamp neemt in de lijn van de wedstrijd de aanval direct over. Loek gaat over rechts en na een actie heeft hij een schotkans op doel. Kane laat hetzelfde vanaf de linker kant zien. Ondanks de druk van Maliskamp komt OJC zo nu en dan tot het doel van Maliskamp maar Maxim is daar niet van onder de indruk en toont zijn keeper kwaliteiten. Toch maakt OJC het Maliskamp nog even moeilijk voor doel als de verdedigers en Maxim de bal niet lekker weggewerkt krijgen. Maar ook hier het gewenste resultaat, geen score. Kane van links geeft voor op Finn, Finn tikt naar rechts op de vrijstaande Tijn, score! 8-1 Mooi samenspel! Maliskamp laat er geen gras over groeien, zelfs in de eindfase. Don passeert op rechts zijn verdediger, komt voor de keeper en plaatst de bal rechts in het doel 9-1 OJC blijft vechten en weet nog een tegen doelpunt erin te prikken. 9-2.  Mees dreigt nog een keer met een dribbel over links als hij met een zetje languit gaat. Na nog wat samenspel van Maliskamp klinkt dan de eindfluit. Maliskamp wint met grote overmacht de wedstrijd met een klinkende 9-2.

ODC JO11-2 - Maliskamp JO11-1. 
De jongens zijn te gast bij ODC in Boxtel. De wedstrijd vindt plaats op kunstgras. Vandaag moeten de boyz het helaas doen zonder Tije en Samuel. Maxim start op doel. Maliskamp trapt af en laat van begin af combinaties zien. Het resultaat hiervan is dat de eerste kansen op doel voor Maliskamp zijn. Bij een uittrap van de keeper ODC vangt Mees debat op geeft door op Tijn. Balt tikt hij in een stuit over de keeper en Tijs profiteert door 0-1 te scoren.Maliskamp laat geen gras op het kunstgras groeien. Don onderschept en twijfelt geen moment, knappe assist diep op Tijn, uitstekende kopbal en 0-2 is een feit. Uit een corner van Tijn komen vervolgens verschillende kansen voort waarbij zelfs een kopbal van Tijs op de paal. Bryan houdt samen met Mees en Don achter alles dicht. Don op links, steelt de bal, passt op Jayden, tikkie terug op Don. Don drukt hard af 0-3. Aanval uit het boekje. Rust. Maliskamp zet direct weer druk, Bryan achterin in combi met Don, versnelling van Tijn met Tijs en Jayden. Helaas zonder resultaat maar goede dreiging. Bryan is vandaag een goed vangnet achterin, jaagt de aanvallers goed na en onderschept. Maxim vervult zijn rol goed als keeper, goede uittrappen en knappe reddingen. ODC laat over links een combinatie zien met een kans die voor Maxim niet houdbaar is 1-3. ODC krijgt al snel nog wat kansen maar Maxim is de rots in de branding en staat zijn mannetje. Rust 1e helftAftrap ODC. Direct druk van Maliskamp. Eerste kans is ook voor de boyz, Finn geeft van achterlijn terug op Tijs, Tijs krijgt de bal net niet lekker op de schoen, keeper redding. ODC vecht terug maar 2 reddingen Maxim. Mees over rechts, tikkie op Tijn, dribbel naar voren, voorzet op Tijs en een mooie score 1-4. Fin ruikt meer kansen, hij onderschept op rechts geeft direct voor op Tijn die knap de bal in het net pegelt 1-5 Ze hebben de smaak te pakken, onderschepping op het middenveld, Kane breekt door en tikt door op Tijn, knap schot op doel en 1-6 is het resultaat. ODC dringt aan, Maliskamp krijgt de bal niet lekker weg en ODC maakt daar dan ook gebruik van 2-6. Rust Uit corner ODC, Bryan werkt weg, Kane geeft diep op Tijn, voor het doel kiest Tijn voor Jayden op rechts en Jayden drukt af 2-7 Vrije trap na een fout op Tijn, Tijs neemt hem en krult hem rechtstreeks in de rechter hoek 2-8 Maliskamp is on fire!! Bijna met typen niet bij te houden, Tijn komt vrij voor doel en eigent zich het 9de doelpunt toe. 2-9 Enorm afstandsschot Tijs op keeper, keeper verliest de bal, Jayden zit er als de kippen bij tikt af op Tijn 2-10 Nog voor ODC klaar staat is ut duveltje weer daar Tijn maakt 2-11 Kleine inkakker achterin en ODC maakt de 3-11 Het gaat echt snel, Jayden krijgt de bal op rechts, kapt de tegenstander uit en maakt 3-12 Don tikt met zijn laatste krachten door op Kane. Kane gaat over links en schiet van grote afstand met een hard schot over de keeper in doel 3-13. Eindfluit. Mooie wedstrijd met goede acties en samenspel, de eindstand is hiervan het bewijs.

Ga naar boven