JO11 1

JO11-1 seizoen 2017-2018

Staand vlnr: Johan van Haaster, Beau Hoek, Morris Deckers, Milan Delhez, Gijs Bannink, Lotte van Bakel en      Jaap Delhez.

Zittend vlnr: Justin Marechal, Cas Donkers, Willem Voskamp, Stijn van Venrooij en Jayden van Haaster.

 

Na het pijnlijke verlies enkele weken geleden in een windwedstrijd tegen Unitas en een eenvoudig overwinning vorig weekend, traden de boys van Maliskamp nu aan bij Wilhelmina, 8.45 uur aanvang. De warming up zonder ballen verloopt vlekkeloos, goed gedaan trainers! Langs de lijn wordt gekeuveld: Joep heeft een kater want moest met 15 (±) vrouwen op stap (#hoedan?), Johan gaat een huis bouwen met pool voor teamuitje zomer 2019 en onze linksbuiten is iets later want hij moest volgens zijn vader nog boodschappen doen, altijd druk op zaterdagochtend. Het zonnetje schijnt, zij het nog ietwat schraal. Beginnen maar! 

Lees meer...

De dag na de eerste lentedag in de winter speelt Maliskamp JO11-1 vandaag thuis op de wit bevroren velden in Maliskamp. Met een strak blauwe hemel, een volle zon en kloppende specht op de achtergrond treden de Boys aan tegen Vlijmense Boys. Bryan, Maxim en Kane starten als wissel.

Lees meer...

Te gast in Berlicum mogen de boyz aantreden op het hoofdveld van kunstgras. Vandaan moeten we het zonder Jayden en Bryan doen. Kane staat als eerste wissel.

Lees meer...

Ga naar boven