Maliskamp JO11-1 speelt hun wedstrijd om 9 uur. Zullen de mannen goed uitgeslapen zijn? De vorige wedstrijd, tegen OJC, was de dag na Nederland-Duitsland. De Maliskampse mannen hadden toen met één doelpunt verschil verloren, net als de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Emplina. Dat gaan ze niet nog een keer doen. Ze zijn er klaar voor, Maliskamp-BMC kan beginnen!

De jongens van BMC zijn een stukje groter dan onze mannen, maar Maliskamp begint goed! Bij aanvallen van Maliskamp lukt het onze aanvallers vaak net niet om de bal in de goal te krijgen, zoals toen Raf een mooie bal op Loek gaf. Na die aanvallen volgt vaak de counter van BMC, maar ze schieten veel van afstand. Dat levert natuurlijk niets op als Ryan in de goal staat. De opbouw gaat goed met Sieb in het centrum en Rick en Dimitri aan de zijkant, en als Raf dan ook nog eens komt helpen… De vele aanvallen gaan door, maar het ontbreek nét aan de afwerking. Loek schiet ook nog keihard op de paal, maar het lukt gewoon niet! Dat blijft zo, totdat door het tiki-taka spel van de ene naar de andere kant Siem in scoringspositie komt en via de keeper een goal maakt. Daar is-ie dan eindelijk! Even later probeert Dimi het nog van een grote afstand, maar het blijft 1-0. Na de time-out heeft Maliskamp nog steeds weinig geluk, ondanks een paar mooie ballen van de ingebrachte Sjoerd. Job krijgt ook nog een kans bij een corner, goed geprobeerd, helaas net naast. Maliskamp blijft heersen met Rick, Job en Sieb achterin. De bal wordt professioneel door mooi combinatiespel naar voren gebracht, waar Sem een mooie  voorzet op Siem geeft en dan is het 2-0. Met dank aan Siem, die nu in plaats van zijn vertrouwde plek op het middenveld in de aanval staat. Rust, 2-0 voor, het gaat goed met de jongens!

Meteen bij de aftrap van Maliskamp gaat de bal naar de overkant waar Sem een goal maakt met zijn verkeerde been! Nu komt BMC eraan. De eerste gaat net over, maar de tweede zit er wel in. Maliskamp geeft direct antwoord als Loek met een solo het hele veld oversteekt. BMC schakelt om en schiet van afstand, maar Ryan heeft de bal met een fenomenale redding! Loek krijgt nog een kans, waarvan Sjoerd de rebound goed binnentikt! Het wordt time-out en Job mag bewijzen dat ook hij een goede keeper is. BMC wil meteen een goal maken, maar dat lukt niet als Maliskamp dat al doet! Sjoerd geeft voor op Ryan, Loek geeft nog even het laatste tikje en het is 5-1!!! Nu komt BMC weer aan aanvallen toe, en ze scoren meteen uit een vrije trap. Job pakt nog een bal maar daarna maakt BMC een prachtige goal! BMC krijgt nu iets te veel hoop, maar daar is dan dat beslissende fluitje. Maliskamp wint met 5-3!!

Ga naar boven