Maliskamp Jo11-1 speelt zaterdag 28 sept. hun 3e competitiewedstrijd thuis en wederom tegen BMC.Die grote jongens zullen we weer een poepje laten ruiken want ondanks we geschrokken op 14 sept. van hun lengte hebben we toen een mooie winst weten te behalen van 5-3.

Na de aftrap zijn de mannen van BMC al snel op onze helft te vinden en lijken vastbesloten om deze keer met de winst naar huis te gaan. Het is nog vroeg om dit te voorzien maar er komt al snel een harde trap van de spits recht op ons doel maar Sem weet deze bal er prachtig uit te tikken. mooie redding .Helaas is het vooral erg rommelig achterin en wordt er in de 5e minuut het eerste tegen doelpunt gemaakt.Vrij snel daarna mist BMC een doelpunt voor open goal en we hebben ronduit mazzel.Het wordt tijd voor wat meer pit en er komen wat mooie acties van onze kant, goede aanvallen ook maar de keeper van BMC heeft wel zijn lengte mee.De tegenstanders zijn “hoe lastig het ook klinkt”echt sterker en te vaak te zien op onze helft maar hun kansen worden niet benut gelukkig.

Er zat ook een prachtige redding bij van Rick die de bal nog net uit het doel weet te redden.

In de 25e minuut geeft Ryan een mooie voorzet op Sieb maar helaas kan hij deze net niet afmaken. Prachtige actie was het zeker. Het geeft onze mannen ook weer moed en BAM Loek brengt de stand net voor rust op 1-1. We kunnen met gerust hart de rust in.

Sem gaat de tweede helft mee voetballen en Ryan neemt plaats in het doel.Even lijken we in slaap gevallen te zijn en er wordt slordig gevoetbald , vooral achterin, en in een record tempo is de stand 1-5.

Loek weet uiteindelijk nog 2 mooie treffers te maken en de eindstand is dus 3-5.

Volgende keer beter zeggen we dan.

Ga naar boven