Op de velden van Gorinchem speelt Maliskamp jo11-1 een oefenpot tegen SVW Gorinchem.

De bal gaat over en weer vanaf het begin. SVW krijgt de eerste echte kansen en scoren al snel 2-0. Maliskamp krijgt een corner, bal komt op rechts, Kane legt hem goed en krult hem knap links in het doel 2-1. Maliskamp lijkt weer bij de les, Tijn trapt in en passeert er 4, schiet op doel, keeper kaatst en Tijs krijgt de kans. Snoeihard schot vol op de keeper. De bal gaat goed rond en ze weten elkaar te vinden. Kane op links krijgt vervolgens de bal, hij geeft een directe voorzet op Jayden. Jayden tikt hem knap in 2-2. Tijn breekt weer door ziet de kans maar wordt neergehaald. Penalty! Tijn neemt de penalty maar een knappe redding van de keeper voorkomt de voorsprong voor Maliskamp. Mees staat het eerste kwart op doelen laat knap reddingswerk zien. Fin laat zien wat verdedigend slidingwerk is. Don linksachter staat zijn mannetje. Rust.

Bryan op rechts, Tijs spits, Kane midden. Don midachter, Mees rechtsachter, Maxim links. Samuel weer vertrouwt in het doel. Mooie opzet, weer Kane op links, geeft de bal voor op doel waar Tijs loopt. Direct schot van Tijs en 2-3 is daar. Fin staat midden en laat zich zowel voor en achterin zien. SVW laat ook goed samenspel zien met kansen als resultaat. Corner van SVW gaat via de lat ongelukkig via een kaats op een speler van SVW het doel in. 3-3 Even een dipje in de wedstrijd, weer een corner en de bal gaat na de eerste redding van Samuel er toch in 4-3.

Rust eerste helft.

Bryan links voor, Tijn spits Bryan rechtsvoor. Tijs middenveld, Mees Don Maxim achterin, Samuel op doel. Eerste kans is voor Maliskamp maar kort daarop heeft SVW volgende waarbij de bal vol op de paal gaat. SVW breekt door maar samenwerk van Samuel en Maxim stopt deze aanval. Grote kans van Maliskamp, vanuit het achterveld komt de bal bij Tijn, pass op Jayden. Jayden gaat alleen op de keeper af, schiet maar krijgt de bal niet voorbij de keeper. SVW blijft aandringen en Maliskamp heeft er wat moeite mee. Maliskamp herpakt zich en krijgt een aantal corners die goed voor het doel komen. De afmaker blijft helaas uit. Rust.

Aftrap 4e kwart. Eerste kans is voor SVW. Tije is ook weer van de partij en verdedigt lekker mee. Na een aantal keren goed samenspel van Maliskamp geeft SVW tegengas en drukt de 5-3 af. Bij Maliskamp ontbreekt het met vlagen aan scherpte, maar als ze dan weer passen is daar ook weer een kans. Kane vanaf links , passje op Jayden, hij schiet op doel maar op de paal. Volgende kans is voor Bryan, hard schot! Vol op de lat! SVW zet weer direct de tegenaanval in en drukt helaas wel 2 keer achter elkaar het punt af. 7-3 De boyz zijn uit hun spel en SVW krijgt een seconde voor het eindsignaal nog de mogelijkheid om 8-3 te maken.

Een oefenpotje dat eerst in het voordeel van Maliskamp leek te gaan kantelde en een zeer geflatteerde eindstand is het resultaat.

Ga naar boven