Aftrap Maliskamp, Bryan en Maxim in de wissel. Jayden moeten we helaas ziek missen.

Samuel op doel, Don Mees Tije achter, Fin Tijs Kane voor en Tijn spits. Ze spelen op het kunstgras. Fin vangt de bal op het middenveld op, Tijn krijgt de bal, door op Tijs, overtreding op Tijs. Maliskamp vrije trap en blijft drukken. De verdedigers doen goed mee en laten zich ook op het middenveld zien. Het middenveld weren Fin en Tije de aanvallen. OJC dringt zo nu en dan ook aan en als verrassing kaatst de bal op de paal. Don vangt achterin de ballen op, Mees zit er als een pitbull op, kortom er wordt goed met druk verdedigd. Rust.

Bryan en Maxim doen hun entree in deze kwart. OJC pakt het spel op en oefent direct meer druk uit dan het eerste kwart. Maliskamp laat zich niet van de wijs brengen en laten met samenspel verschillende aanvallen zien. Onderscheppingen Bryan en Tijs die naar voren gewerkt worden. OJC weet diverse corners te versieren maar Maxim staat daar klaar om met kopballen de ballen weg te werken. Kane versnelt op links, laat acties zien, tikt door op Tijs, tikkie terug op Tijn en Tijn schiet door de benen van de keeper in het doel 0-1. OJC krijgt wederom een corner, neemt deze en weet deze knap te verzilveren 1-1. Rust 1e helft.

Fin en Tije staan er weer in. Een hard afstandsschot op doel weet Samuel knap uit het net te weren. OJC weet al snel corners te creƫeren maar door Samuel en Fin goed weggewerkt. Ook Maliskamp weet corners te krijgen. OJC gaat in de aanval, vanuit de intrap maken ze de 2-1 Maliskamp is wat van slag en is uit zijn spel. Een enkel tegenstootje van Maliskamp is niet genoeg om de 3-1 van OJC te voorkomen. Rust.

Het vierde kwart gaat er feller aan toe. Fin laat wederom aanvallend als verdedigend werkt zien, Maxim laat achterin stevige vededigingskills zien. Don gaat achter en op het middenveld lekker tekeer. Fin Tijs en Tijn proberen het nog een aantal keren maar weten niet echt lekker tot een aanval te komen. Maliskamp weet nog een corner te krijgen waarbij de bal helaas via bovenkant lat over gaat. Bij twee counters in de laatste minuten weet OJC nog 2 punten te maken en wordt de eindstand 5-1.

De jongens hebben hard gewerkt maar verloren na het eerste kwart de controle over de wedstrijd. OJC pakte dit op en liet met goed samenspel en veel aanvallen zich als de betere partij zien.

Ga naar boven