Te gast in Berlicum mogen de boyz aantreden op het hoofdveld van kunstgras. Vandaan moeten we het zonder Jayden en Bryan doen. Kane staat als eerste wissel.

Maliskamp gaat voortvarend van start. Tijn neemt de eerste corner,  Finn neemt aan en scoort! 0-1 Maliskamp blijft dreigen, de verdediging staat scherp, Mees, Don en Maxim vangen de aanval goed op. Finn, Tijs en Tije verlengen de ballen goed. Er volgen nog twee echte kansen, Tijs breekt door en mag snoeihard op doel schieten. Rust.

Finn in de wissel. Opstelling is iets aangepast. Tije centraal achter, Don ervoor. Tijn krijgt de bal, er wordt naar links gepast, Kane op links met een harde uithaal en drukt de bal links in het doel. 0-2 Tijn, Tije kaatsen Tijn geeft voor op doel en Kane loopt goed in en maakt de 0-3. Samuel staat goed te keepen en plaatst de ballen goed. Hij hoeft tot dusver niet veel in actie te komen. Opzet vanaf Samuel, Kane op Tijn, Tijn op Tijs en weer een hard schot op doel, net naast.

Rust eerste helft.

Don in de wissel. BMC neemt vanaf het eerste moment de controle over de wedstrijd. Dat blijkt ook wel als BMC met goed overspel scoort 1-3. Maliskamp worstelt in deze fase om grip op het spel te krijgen. Mees en Maxim grijpen in, Maxim is ook op het middenveld te zien. Tijn moet na een overtreding even naar de kant. Don komt ervoor in het veld. Samuel trapt uit Finn verlengt op Tijs. Tijs passeert de keeper en schiet met links uit een onmogelijke hoek, net naast. Deze kans lijkt het team spirit te geven. Don, Finn en Tijs zitten er op het middenveld fel tussen en met resultaat. Rust.

Don onderschept en schopt naar voren, Tijs op Finn, terug op Tijs en steekpass op Tijn. Tijn gaat knap door met corner als resultaat. Intrap Maliskamp onderschept door BMC, ze schakelen snel en met een knap 1-2tje scoren ze 2-3. Maliskamp laat zich niet van de wijs brengen. Snelle counters zorgen voor kansen. Tijs komt voor doel, schiet op de lat, rebound Finn legt en drukt de 2-4 af. BMC geeft direct tegengas en Samuel moet diverse keren in actie komen. BMC krijgt een corner en na wat gefrommel weten ze de bal dan toch voorbij Samuel te krijgen. 3-4 De spanning is om te snijden, intrap BMC komt voor doel en de bal vliegt erin 4-4.

Nog een laatste kans is er voor Maliskamp als Tijs de bal voorin krijgt en onder druk de bal net naast plaatst. Eindsignaal.

Mooie pot en helaas in de laatste seconden de gelijkmaker.

Ga naar boven