Zonder de geblesseerde Daniel. En het klinkt misschien gek, maar ondanks dat hij net pas bij het team zit, is dit toch al een groot gemis voor dit team. Met Teun en Savi had Roy gelukkig 2 invallers geregeld die dit team al kenden, zodat zijn mannen toch even konden uitpuffen tussendoor (1e wedstrijd, tropisch temperatuurtje en veel rennen op zo'n half veld...). En naast Daniel had dit team natuurlijk sowieso versterking nodig, nu ze 8x8 gaan spelen, Rik is toegevoegd aan het 1e en Cloë verkocht is aan OJC MO13-1! Gelukkig konden we binnen de vereniging Kaz losweken van de JO10-1: Met zijn 'slimme ogen' en zuivere passes een mooie aanvulling! En nu voor de spitspositie van Cloë ineens Wesley in beeld is (zowel verbaal als aan de bal getalenteerd!) lijkt het alles goed te komen!

Maar ook vandaag al? Ze waren in ieder geval goed opgewarmd. Het gerucht ging zelfs dat nog nooit in de geschiedenis een team van Maliskamp zo'n goede warming up had gehad. Het was een soort 3dubbele verzekering:
1: De warming up was bij Kelvin natuurlijk vorig jaar ook al super, maar Roy en Roeland hebben met het aannemen van nog een Roy als extra veldtrainer nu echt niks meer aan het toeval overgelaten.
2. Een stralend zonnetje en het kwik richting de 30 graden.
3. Zelfs met deze tropische temperaturen verwisselden de jongens na het opstaan hun pyama voor het gloednieuwe, indrukwekkende 'Tompolis-trainingspak'! Succes (en bescherming tegen de kou) verzekerd dankzij Tompolis.nl!!!
Uiteraard stonden we dus al snel 1-0, waarbij niemand van de toeschouwers eigenlijk wist hoe en door wie die bal er ineens in lag. Gelukkig maar, want de tegenstander was goed. Vooral hun nummer 9, sterk en technisch vaardig, wist regelmatig voor gevaar te zorgen. Tel daarbij op een prima team en een talentvolle keeper en dan weet je: dit wordt lastig. Niet gek dus dat we na een tijdje 1-1 met 1-3 achterkwamen. Jayden, natuurlijk weer degelijk en met pet op goed voorbereid tegen de zon, zag dat Mike bij counters regelmatig 2 aanvallers op zich af kreeg. Gelukkig verdedigde onze aanvoerder niet alleen tegen, maar ook vóór 2! En ook de rest van de vaste waardes gingen door waar ze in juni gestopt waren: 'Stijn Stijlvol' en 'Denzel Depay' lieten zien hoe je technisch perfect tegenstander uitkapt en een bal door de lucht krult. Onze dubbele diesel, Roel en Stef, wist tijdens hun 'box-to-box-marathon' steeds prima wat er met de bal moest gebeuren en de aanwezigheid van een schoolgenoot van Roel (Kaz) en broer en buurman van Stef (Teun en Savi) leek ze nog een extra voorraad energie te geven! Niet gek, want nieuweling Kaz en invallers Savi en Teun deden het prima op het grote veld. En nadat Jayden ons een paar keer goed in de wedstrijd had gehouden kregen we in de eindfase zoals altijd het overwicht. Vandaag nog iets meer dan normaal, omdat Wesley na een helftje wennen een sublieme 2e helft speelde en in bijna elke aanval voor gevaar zorgde! Met als hoogtepunt de aanval waarbij hij zittend de bal nog naar de goal wist te koppen, waardoor een teamgenoot in de rebound kon scoren! Wie er nou precies gescoord hebben weer ik niet meer, maar de eindstand... je voelt m al aankomen... 4-3 winst! Het was weer zo'n potje waarvoor je naar het stadion komt en dat je nog wel even onthoudt. Mooi man!

Ga naar boven