JO12-1 seizoen 2017-2018

Staand vlnr: Tom Oppers, Olivier van Lith, Miguel Grooters, Jonas van Overdijk en Tigo Molier.

Zittend vlnr: Cas Koekkelkoren, Josje Visser, Femke Oppers, Julian Haan, Joep Schrover, Vincent Delmeire

en Tygo Molenschot.

 

 

 

 

SV BLC JO12-1 - Maliskamp JO12-1: 4-6 (3-1)

Vandaag mochten we vroeg uit de veren om de ‘the battle of 073’ te spelen. Na onze thuisoverwinning op Wilhelmina was vandaag de tweede Bossche club in deze competitie aan de beurt. Een echte derby tussen de ‘club van Zuid’ tegen ‘de Malis’. Na, met een schuin oog, naar de competitiestand gekeken te hebben was het wederom een kwestie van – aanhaken of afhaken! Bij winst blijf je meedoen, bij puntverlies rest alleen een ereplaats.

Lees meer...

Maliskamp JO12-1 – FC Eindhoven AV JO12-1: 4-0 (1-0)

Met de winst van afgelopen zaterdag, 7-2 in de competitie tegen DVS, en afgelopen donderdag, 3-0 in het oefenduel met Berghem Sport, in het achterhoofd stonden we vandaag, in de winning mood,  gereed voor het duel met directe concurrent FC Eindhoven AV. Het team dat wint sluit echt aan in strijd om het eventuele kampioenschap degene die verliest gaat weer even in de wachtkamer. Al sluit de deur van deze wachtkamer niet, die blijft onherroepelijk op een kiertje staan.

Lees meer...

 DVS JO12-1 - Maliskamp JO12-1: 2-7 (1-2) 

Nadat het er vorige week op leek dat we, na de gespeelde wedstrijd tegen Unitas’59, (voorlopig) waren afgehaakt in de strijd om de bovenste plaatsen bleek, toen alle kruitdampen waren opgetrokken, dat toch nog wel mee te kunnen vallen. Iedereen is in deze competitie gewaagd aan elkaar, wat voor ons het teken moest zijn dat een potje tegen de nummer laatst uit de competitie niet zomaar appeltje-eitje zou betekenen. Al was 0 punten uit 6 duels natuurlijk niet erg hoopgevend voor de thuisclub en had “de Malis” de messen geslepen.

Lees meer...

Ga naar boven