Maliskamp JO12-1 - Sv BLC JO12-1 bekerwedstrijd.
Aftrap voor BLC. Maliskamp laat direct aanvallend voetbal zien, de eerste kans is dan ook Maliskamp. Finn ruikt het doel en schiet van afstand op doel. Hij gaat over maar het waarschuwingsschot is gegeven. Corner van Tijn komt mooi voor doel, Kane neemt aan, kapt uit en scoort 1-0. Maliskamp is gretig. De een na de andere knappe onderschepping.
BLC dient zich ook aan bij het doel van Maliskamp. Een redding van Samuel, ingrijpen van Mees en Thijs houdt het doel schoon. Toch is daar ineens een diepte pass van BLC die ze direct afmaken. 1-1 Vervolgens kort erna krijgt BLC een corner die ze ook weten om te zetten in een punt 1-2 Maliskamp laat zich niet uit veld slaan, pakt het heft weer in eigen hand, pass op Tijn. Tijn laat zijn moves zien en maakt dan snoeihard de 2-2 rust.
Vervolg, eerste wissels bij Maliskamp. Brian over rechts samen met Maxim, Brian geeft voor op David, bal komt bij Tijn en 3-2 Don Thijs en Maxim laten stevig verdedigwerk zien. Finn laat een hard afstandsschot zien maar de keeper zit er goed bij. David breekt door de verdediging en mist op een haar het doel. Een corner voor Mailis met kansen maar BLC houdt stand.
Fluitsignaal rust
Aftrap Maliskamp. Direct drukt maliskamp naar voren, Brian vanaf middenveld naar Kane, Kane over links schiet op doel. In de rebound maakt Tijn alsnog af 4-2 Corners gaan over en weer, zo ook de aanvallen. Rust Maliskamp laat als eerste van de 2 teams mooie aanvallen zien, Finn creƫert met een mooie actie een kans, David schiet naast. Corner BLC en met een kopbal gaat de bal voorbij Samuel 4-3 Hard werk van Finn zorgt voor een corner. Maar helaas niet verzilverd. Spanning neemt toe, BLC jaagt op de gelijkmaker. Maliskamp voelt die druk maar blijft strijden. Eindsignaal klinkt bij een klinkende 4-3. Het resultaat is een mooie wedstrijd met aan elkaar gewaagde teams. Wederom een zege voor Maliskamp jo12-1 in de strijd om de beker.

Ga naar boven