Maliskamp JO12-1 laat punten liggen bij Wilhelmina en boekt een verlies bij een stevige pot. 

De tegenstanders Wilhelmina JO12-1 lijken op het eerste gezicht groter en vooral sterker. Het eerste doelpunt is dan ook voor Wilhelmina maar Maliskamp laat zich niet afschrikken. Sterk ingrijpen van Don achter en op het middenveld zorgt voor een mooie aanval waarbij Fin Tijn en Kane zich voor het doel positioneren en Kane de gelijkmaker 1-1 scoort. Maxim staat in het doel en laat zich van zijn goede keeperkant zien. Verschijdene worstelingen voor het doel en strakke reddingen van Maxim zorgen dat er geen verder tegendoelpunt valt. Maliskamp komt onder diverse aanvallen van Wilhelmina uit en zetten de tegenaanval in. Thijs werkt vanachter de bal ver naar voren, Tijn dribbelt zijn verdedigers zoek als hij met een kapbeweging een schot op doel lost. De keeper houdt de bal tegen maar in de rebound is daar eerst Thijs en vervolgens Kane die de 1-2 maakt.

Tot de rust behoudt Maliskamp de voorsprong.

Rust

Samuel gaat op doel, Maxim ter versterking in de verdediging. Maliskamp is even niet in zijn element en uit zijn spel. Wilhelmina grijpt snel zijn kans en druk kort achter elkaar 2 doelpunten af, van 1-2 gaat het naar 3-2. Maliskamp krijgt de grip op de wedstrijd niet terug en dat blijkt uit de 4-2 en de 5-2.

Na de laatste korte rust pakt Maliskamp het spel weer beter op. Er is weer een voetbalspel zichtbaar. Ondanks het herpakken van het spel is Wilhelmina de betere zeer fysieke partij en maakt de 6-2. Van een intrap van Wilhelmina steelt Kane de bal geeft diep op David die met knappe bewegingen de 6-3 binnen schiet.

De wedstrijd kende een grillig verloop met een derde kwart waarin Wilhelmina de wedstrijd besliste. Onze boyz hebben zich in het vierde kwart wat herpakt maar de achterstand was niet meer te herstellen.

Hard gewerkt met helaas niet het gewenste resultaat. De kans op revanche ligt in het verschiet op de velden van Maliskamp.

Ga naar boven