Maliskamp jo12-1 laat Engelen jo12-1 zien dat ze de baas op het veld zijn  

Met de slaap nog zowat in de ogen worden we in de met muziek overgoten kantine van FC Engelen beetje bij beetje wakker. Ze zullen bij Engelen wel een enorm druk dagvullend programma hebben dat de boyz het veld op gaan in de ochtendschemering. De thuis wedstrijd tegen Engelen heeft Maliskamp met 1 punt verschil gewonnen, ze zijn aan elkaar gewaagd. Er wordt voor de 2e plaats gestreden. Het wordt een hele kluif, vandaag geen wissels. Ze moeten het doen zonder Samuel en lastminute ook zonder Kane.
De wedstrijd gaat van start en Engelen jaagt direct Maliskamp op, een schot op doel maar Maxim laat een knappe redding zien.
Maliskamp geeft tegengas als David over het middenveld voor geeft op Tijn, de bal terug krijgt en ook op doel schiet.
Finn brengt Engelen in de problemen, hij onderschept de bal en het is David die voor het doel rond dribbelt en dreigt. Resultaat schot op doel. Thijs gaat er even af met een bloedneus, Maliskamp met 1 man minder. Don en Mees houden achter dicht. Thijs doet weer mee. 
Finn Tije David Tijn gaan met combinaties over het veld en dreigen. Corner Maliskamp, Tijn neemt, Thijs kopt net over. Engelen staat te slapen, Thijs onderschept en loopt direct door op doel en drukt de 0-1 af. Rust
Don trapt af, Tije en Tijn gaan door, Tije krijgt kans en schiet op de lat, de bal stuitert voor de lijn!
Tije onderschept vindt Tijn en die schiet zonder twijfel de 0-2 binnen. 
Maliskamp zet weer snel op, wat kansen creƫert, snelle acties van Maxim zorgt ook voor extra mogelijkheden. Iedereen van Maliskamp ruikt het volgende doelpunt. Don kopt en schiet van achteruit,
Aangeschoten hens van Mees en een penalty. Dik over. 
Don geeft precies op maat voor op Tijn, Tijn geeft pass op David David schiet op de lat. Vlak voor rust kapt zet Tijn nog 2 verdedigers te kakken met een knap schot op doel.
Rust
Engelen trapt af en start zoals de eerste helft. Zoals de eerste helft zet Maliskamp de tegenaanval in en krijgt direct verschillende kansen. Overtreding op Tijn, genomen door Thijs maar met tussenkomst van de keeper geen resultaat.
Even lijkt Engelen grip op de wedstrijd te krijgen maar meer als een speldenprik is het niet. Kansen die ze krijgen benutten ze niet. Rust. 
Maliskamp pakt in de 4e kwart weer de wedstrijd en voetballen weer voorwaarts. Voor een fout op David krijgt Maliskamp een vrije trap, de bal zeilt ruim over. 
David blokt de bal, Tijn gaat op doel af. Een op een met keeper maar mist de scherpte en schiet recht op de keeper. Een situatie voor het doel bij Engelen slaat Maliskamp even uit hun ritme en Engelen profiteert direct. Na knappe redding van Mees tikt Engelen alsnog in 1-2
Direct is er weer een aanval van Maliskamp, weer op het aluminium van het doel, ditmaal de lat. 
In de laatste minuut gaat de bal diep op Tijn, assist op David en 1-3. 
Goed gespeelde pot waarbij in de laatste minuten Engelen even opleefde maar afgestraft werden door het goed spelende Maliskamp. Top gespeeld. 
Ga naar boven