JO13 1

JO13-1 seizoen 2018-2019

Staand van links naar rechts:  Vincent Delmeire, Josje Visser, Thom Oppers, Olivier van Lith, Jonas van Overdijk, Morris Deckers en Mark v/d Ven.

Zittend van links naar rechts: Joep Schrover, Cas Koekkelkoren, Femke Oppers, Julian Haan, Miguel Grooters en Cas Donkers.


 

 

 

Maliskamp JO13-1 – Irene’58  JO13-1: 6-0 (4-0)

Het was de bedoeling dat dit een verslag van één van de twee topduels van Maliskamp JO13-1 zou gaan worden, thuis tegen de nummer 4 van de competitie, terwijl in Vught door Zwaluw VFC (nummer 3 ) de koploper Helvoirt bestreden werd. Het mooiste zou zijn dat wij zouden winnen,  dat gebeurde ook, en Helvoirt tegen z’n eerste nederlaag zou aanlopen, dat gebeurde helaas niet. De kans op een kampioenschap kwam door deze gang van zaken wel aan een zijde draadje te hangen. Maar er bleef een sprankje hoop….Helvoirt moest dan wel verliezen van Irene’58…afgelopen gisteren. Maar helaas, helaas….Helvoirt trok met 4-3 aan het langste eind en is dus de terechte kampioen!!

Lees meer...

JEKA JO13-3 - Maliskamp JO13-1: 2-4 (0-3)

Nu we langzaamaan richting de apotheose van de competitie gaan, stond er vandaag nog één verplicht nummer op het programma. Als je, als derde geklasseerd, richting Breda gaat naar de nummer negen op de ranglijst, ben je geneigd te denken; “dat moet lukken”.  Echter het wordt er, als je met die ‘mindset’ het veld op loopt, niet gemakkelijker op.  Zo werd het een lamlendig vervelend potje voetbal dat maar weinig meer bracht dan 3-punten, en dat het daarom gaat werd om ca. 15:00 uur bevestigd. Want, nummer twee van de competitie, Irene’58, bleek te hebben verloren bij de nummer vier, Zwaluw VFC, conclusie; nog één stapje te gaan dus.  

Lees meer...

Maliskamp JO13-1 – Baronie JO13-4: 14-5 (7-1)

Op de laatste zaterdag van de meivakantie stond de start van het laatste deel van de competitie op het programma. Tegenstander was de ‘traditionsverein’ Baronie uit Breda, we gingen de degens kruizen met de JO13-4. De ‘vier’ vragen jullie je af, dat klopt, Baronie is ongeveer van de grote van OJC ROSMALEN maar ze hebben géén JO12 – teams maar wel tien (10 !!) JO13 teams.

Lees meer...

Ga naar boven