Groepsfoto JO13 1 2017 2018

JO13-1 seizoen 2017-2018

Vlnr op de achterste rij: Mats Deckers, Maarten Kuunders, Ingmar van der Vorst, Daan Verhagen, Benjamin Knuvers, Julian Coenen, Quinten Koenen.

Vlnr op de voorste rij: Sjoerd Spierings, Max Udo, Ralf Post, Teije Dietvorst, Vincenzo Goedhart, Guus van Laarhoven, Jens Schimmel.

Op de foto ontbreekt Jurre Stekelenburg.

 

 

 

 

Lekker fris, niet te veel wind, af en toe een spatje regen en op sommige momenten zelfs een waterig zonnetje. Qua weer is de wedstrijd van JO13-1 tegen SV TOP JO13-3 daarmee samengevat. Nu de wedstrijd zelf nog. De eerste voor JO13-1 na de winterstop gewoonweg omdat de weersomstandigheden het eerder niet toe hebben gelaten. Die weersomstandigheden hebben tijdens de training effect gehad op de grasmat waardoor er nog weinig getraind is. Met dit in het achterhoofd treden we vriendschappelijk aan tegen SV TOP JO13-3 dat in de competitie, niet zoals wij in de 4e klasse, maar in de 2e klasse uitkomt.

Lees meer...

Vandaag mag Maliskamp JO13-1 in de vrieskou aantreden op het hoofdveld tegen DBS JO13-3. Dik aangekleed beginnen we aan de warming up. Dat doen we zonder Mats, die is helaas ziek. Het loopschooltje als ook in het inschieten verloopt soepel. De neuzen staan de goede kant op. Kortom we zijn er klaar voor om ons beste beentje voor te zetten.

Lees meer...

Eindelijk weer een thuiswedstrijd! Vanmorgen staat de match tegen Unitas ’59 JO13-7 op het programma. Er is fris november weer voorspeld. Gelukkig is het droog. Al met al prima omstandigheden en wat een genot dat we weer eens op een natuurlijke grasmat spelen.

Lees meer...

Ga naar boven