Groepsfoto JO13 1 2017 2018

JO13-1 seizoen 2017-2018

Vlnr op de achterste rij: Mats Deckers, Maarten Kuunders, Ingmar van der Vorst, Daan Verhagen, Benjamin Knuvers, Julian Coenen, Quinten Koenen.

Vlnr op de voorste rij: Sjoerd Spierings, Max Udo, Ralf Post, Teije Dietvorst, Vincenzo Goedhart, Guus van Laarhoven, Jens Schimmel.

Op de foto ontbreekt Jurre Stekelenburg.

 

 

 

 

Vandaag mag Maliskamp JO13-1 in de vrieskou aantreden op het hoofdveld tegen DBS JO13-3. Dik aangekleed beginnen we aan de warming up. Dat doen we zonder Mats, die is helaas ziek. Het loopschooltje als ook in het inschieten verloopt soepel. De neuzen staan de goede kant op. Kortom we zijn er klaar voor om ons beste beentje voor te zetten.

Lees meer...

Eindelijk weer een thuiswedstrijd! Vanmorgen staat de match tegen Unitas ’59 JO13-7 op het programma. Er is fris november weer voorspeld. Gelukkig is het droog. Al met al prima omstandigheden en wat een genot dat we weer eens op een natuurlijke grasmat spelen.

Lees meer...

Voor de tweede keer dit seizoen mag Maliskamp JO13-1 aantreden in Best. Dit keer bij Wilhelmina Boys. We spelen tegen hun JO13-2. Na een hartelijk ontvangst worden we naar kleedkamer 2 verwezen. Het hoofdveld wordt de plaats waar de strijd zich gaat afspelen. Geen echt gras maar inmiddels zijn onze Maliskampers er aan gewend geraakt dat veel verenigingen de voorkeur hebben voor een plastic grasmat.

Lees meer...

Ga naar boven