Groepsfoto JO13 1 2017 2018

JO13-1 seizoen 2017-2018

Vlnr op de achterste rij: Mats Deckers, Maarten Kuunders, Ingmar van der Vorst, Daan Verhagen, Benjamin Knuvers, Julian Coenen, Quinten Koenen.

Vlnr op de voorste rij: Sjoerd Spierings, Max Udo, Ralf Post, Teije Dietvorst, Vincenzo Goedhart, Guus van Laarhoven, Jens Schimmel.

Op de foto ontbreekt Jurre Stekelenburg.

 

 

 

 

Op deze prachtige zaterdagmorgen reist JO13-1 af naar Son en Breugel, een gehucht dat de meesten alleen kennen vanwege de Billy en Zweedse balletjes gigant. Nu weten we dat er ook een voetbalvereniging zit, onze tegenstander van vandaag, SBC JO13-4.

Lees meer...

Over de Maliskampse voetbalvelden waait vandaag een fris windje. Het weer oogt wat herfstig. Onze jongens maakt dat niets uit, ze zijn gedreven tot op het bot. Na het knullige verlies van vorige week moet dit toch gewoon de eerste overwinning in de net gestarte competitie worden.

Lees meer...

Op deze druilerige zaterdagmorgen moet Maliskamp JO13-1 aantreden op het plastic gras van Best Vooruit JO13-3. Met twee geblesseerde spelers die hun team komen aanmoedigen en dertien spelers die aan kunnen treden beginnen we aan de warming up. Gelukkig was er nog een echte grasmat voor het warm draaien beschikbaar waardoor we nog wel die heerlijke geur van een natte grasmat hebben kunnen opsnuiven.

Lees meer...

Ga naar boven