Groepsfoto JO13 1 2017 2018

JO13-1 seizoen 2017-2018

Vlnr op de achterste rij: Mats Deckers, Maarten Kuunders, Ingmar van der Vorst, Daan Verhagen, Benjamin Knuvers, Julian Coenen, Quinten Koenen.

Vlnr op de voorste rij: Sjoerd Spierings, Max Udo, Ralf Post, Teije Dietvorst, Vincenzo Goedhart, Guus van Laarhoven, Jens Schimmel.

Op de foto ontbreekt Jurre Stekelenburg.

 

 

 

 

Vroeg uit de veren. Op een tijd die de meesten nog kennen van de periode in JO11, worden we in Oisterwijk verwacht, 8.15 uur verzamelen in de kleedkamer. Om 9.00 uur trappen we af. Ondanks het ‘midnachtelijke’ tijdstip is iedereen op tijd aanwezig. Onze tegenstander van vandaag is Taxandria JO13-2. In de competitiestand staan we bij elkaar in de buurt maar heeft onze tegenstander een wedstrijd minder gespeeld.

Lees meer...

Vroeg uit de veren en afreizen naar Biezenmortel is wat voor de mannen van JO13-1 vandaag op het programma staat. Om 8.45 is iedereen in de kleedkamer en kan de voorbespreking beginnen. Daarna richting veld 2 en starten met de warming up. Onze tegenstander VCB JO13-1 is dan al op het veld en laten de bal lekker rond gaan.

Lees meer...

Vandaag gaat eindelijk de competitie na de winterstop voor JO13-1 van start. En hoe. Volgens de meteologen is het mogelijk de warmste 10 maart sinds jaren. We gaan vandaag naar Best Vooruit en spelen tegen de JO13-4. Dit team is voor de winterstop 2e geworden in de 5e klasse en komen nu uit in de 4e. We vermoeden dat ze gebrand zijn op een goede prestatie.

Lees meer...

Ga naar boven