Terwijl de terreinknecht van OJC het hoofdveld nog even met de stofzuiger kuist en een verse laag rubberen korrels op het plastic gras strooit, druppelen de spelers van Maliskamp JO13-2 binnen aan het Laaghemaal. Vandaag staat ‘El Clasico’ op het programma, het is immers de derde keer dat we aantreden tegen OJC JO13-4 sinds de start van het seizoen.

Lees meer...

Maliskamp JO13-2 heeft in voorgaande berichten beloofd vandaag aan OJC Rosmalen JO13-4 voetballes te zullen geven. Misschien moet uw schrijver dit iets nuanceren. Het was de wens van de auteur, tevens trainer/coach van dit mooie Maliskampse team. De wedstrijd is uitgedraaid op een titanenstrijd.

Lees meer...

Vandaag staat de eerste bekerwedstrijd voor JO13-2 op het programma. In colonne rijden we richting Waardenburg en passeren probleemloos de grens tussen Gelderland en ons mooie Brabant. Aangekomen bij het sportpark waar WNC een onderdeel van uitmaakt, worden we getrakteerd op prachtig gemaaide velden. De velden liggen pal aan de snelweg waardoor de geur van fijnstof, die van vers gras overstemt.

Lees meer...

Ga naar boven