De eerste thuiswedstrijd van dit seizoen was er een om maar snel te vergeten .. Wegens de vele afmeldingen : Brent (ziek) Luuk (ziek) Mick (feest) Pim (feest) Diesl (geschorst) werd het aantal spelers waar trainer Yuri mee kon gaan werken ineens maar 12 man.

Blessures breken op….

Door de vele afmeldingen op donderdag en vrijdag werd het aantal dus 12 . Maar wel 12 zeer gemotiveerde spelers die wilden gaan strijden voor elke meter. In een 4-3-3 opstelling die de jongens wel kenden kon de goed leidende scheidsrechter Frans de wedstrijd starten. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op zonder echt gevaarlijke kansen voor beide ploegen, OJC had een beetje het overwicht en kon hier een aantal keer gevaarlijk door worden. Na 15 minuten kwam OJC tot een grote mogelijkheid en kwamen de spits van OJC en doelman Mischa lelijk in botsing , Mischa kon niet verder en moest vervangen worden , Youri ging tussen de palen en Max kwam in de ploeg. Niet snel hierna kwam OJC op voorsprong nadat een speler van OJC vanuit het middenveld zo de 16 in kon lopen en de bal in de  bovenhoek kon schieten 0-1 … In deze helft kon OJC nog wat kansen creëren maar stonden keeper Youri en onze verdediging bestaande uit Yoep, Stijn , Mathijn en Rik goed op hun plek . Middenvelders Max , Chiem en Roel streden de hele helft voor elke meter. Roel moest het veld verlaten met een op het oog ernstige knie blessure na een sliding . Hierna werd er niet echt meer wat gecreëerd en floot scheidsrechter Frans voor de rust stand 0-1.

Nog meer pech..

Met het wegvallen van Mischa en Roel moesten de jongens van Maliskamp al met 10 man verder, tel hierbij het in de rust wegvallen van de al niet fitte Chiem op en je komt op 9 man. Gelukkig waren Sem Roelants en Yoran vd Meulereek nog aanwezig en konden deze jongens bijsluiten. Met een 5-3-2 opstelling was het nu vooral behouden voor Maliskamp. OJC kon makkelijk uitlopen naar 1-4,  nadat Thomas Maliskamp uit een corner van Mathijn nog goed op gelijke hoogte had gebracht.

Deze wedstrijd snel vergeten , deze week lekker trainen en  op naar zaterdag dan uit naar BMC in Berlicum  #comeonmaliskamp

Ga naar boven