Vandaag de laatste bekerwedstrijd voor Maliskamp, een wedstrijd die door de jongens gewonnen wilde worden om met een goed gevoel de competitie in te gaan. Met redelijke omstandigheden werd er afgetrapt en na 80 minuten gespeeld te hebben stond er een 2-5 overwinning in het boekje van de scheidsrechter.

Sterk begin Maliskamp.

Na een goede warming-up werd er op veld 2 afgetrapt, Maliskamp had voor hun gevoel wat te bewijzen en dus werd BMC vanaf minuut 1 vol onder druk gezet. De eerste grote kansen waren voor Maliskamp, maar werden gestopt door of een verdediger of de doelman of misten simpelweg de juiste richting, Maliskamp verdiende veel corners doordat de verdediging van BMC onder druk gehouden werd en de doelman tot veel reddingen gedwongen werd.

Na 15 minuten spelen was Youri trefzeker uit een van deze corners, Mathijn draaide de corner voor het doel en de vrijstaande Youri hoefde de bal alleen nog maar in te knikken 0-1. Hierna ging BMC wat meer de druk naar voren zetten maar de verdediging en keeper Mischa stonden steeds hun mannetje. Hierna waren de kansen weer voor Maliskamp wat in de 22e minuut leidde tot een 0-2 voorsprong, Max zag zijn goede schot van buiten de 16 nog gestopt worden door de BMC doelman, hierna was het voor de goed meegelopen Thomas een simpel intikkertje en werd de score dus verdubbeld. De periode hierna was het voor beide ploegen een beetje behouden voetbal en dus werden er niet echt meer mogelijkheden gecreëerd en dus werd er met een 0-2 gerust.

Eerste overwinning is een feit!

Na de ranja begon Maliskamp weer zoals ze in de eerste helft ook begonnen en dus werd BMC weer vol onder druk gezet. Maar toch was het BMC wat na 4 minuten spelen de 1-2 kon maken na slap verdedigen Maliskamp. Lang kon BMC niet genieten van het doelpunt, Maliskamp ging zoals wel vaker deze wedstrijd in de aanval.  Diesl stuurt Jelle met een goede steekpass de 16 in Jelle twijfelt geen moment en schiet de bal prachtig via de onderkant van de lat in de rechterbovenhoek. BMC kreeg ook nog een aantal kansen maar steeds stond Mischa op zijn plek. Na 16 minuten spelen stuurt Jelle Diesl weg, deze omspeelt de doelman en maakt cool de 1-4. Maliskamp blijft aandringen en BMC kwam er niet echt meer aan te pas. Bij een van de aanvallen van Maliskamp werd Luuk binnen de beruchte lijnen onderuit getrapt, de scheidsrechter kon niks anders dan de bal op de stip leggen. Jelle was de aangewezen man en schiet de bal in de linker onderhoek binnen, 1-5. Het laatste wapenfeit van de wedstijd was voor BMC uit een vrije trap, deze werd op de lat getrapt maar komt terug in het veld, onze assistent ziet op het moment van inkoppen buitenspel maar dit word niet overgenomen door de scheidsrechter 2-5 dus. Hierna konden beide ploegen geen kansen meer creëren en dus sluit Maliskamp de beker met een goed gevoel af.

Maandag en woensdag weer trainen en  dan staat zaterdag de competitie weer voor de deur thuis tegen Hedel. #comeonmaliskamp!

Ga naar boven