Na de bekerwedstrijden nu de eerste competitiewedstrijd voor de jongens van Maliskamp. Deze week maar één keer kunnen trainen dus was het maar afwachten hoe het zou gaan, toch waren de jongens zeer gemotiveerd om de 3 punten te behalen.

Sterke eerste helft.

Na een goede warming-up werd de wedstrijd om precies 14:30 uur door de goed leidende scheidsrechter Mark begonnen. Maliskamp zette net zoals in de vorige partij veel druk en kon een aantal goede kansen creëren, helaas stond het vizier van de jongens niet op scherp waardoor deze kansen om zeep werden geholpen. Ook Hedel kwam er in de beginfase een paar keer gevaarlijk uit maar steeds stond of een van onze verdedigers in de weg of doelman Mischa stond in de weg, bij een van deze verdedigende acties werd Brent hard geraakt op zijn pols en kon deze dus niet verder…

Maliskamp bleef het betere van het spel houden en kwam tot meer kansen wat in de 22e minuut leidde tot een kans voor Diesl, deze omspeelt de keeper en schuift de bal het netje in 1-0.

2 minuten later is het al 2-0, Diesl zet Jelle vrij voor de keeper en Jelle maakt netjes af, Maliskamp is in een flow terecht gekomen en speelt nu goed voetbal waar goede combinaties uitkomen.

In minuut 27 is het weer raak, Mathijn ziet van bijna de middenlijn de keeper van Hedel te ver voor het doel en schiet van ver raak 3-0.

Meteen hierna schiet Jelle na makkelijk balverlies van Hedel de bal van ruim 25 meter onhoudbaar voor de keeper in de touwen 4-0, hierna werden er geen kansen meer gecreëerd waardoor er met een 4-0 stand gerust kon gaan worden.

Eerste 3 punten zijn een feit!!

Met het wegvallen van Rik bleven er nog 13 man over maar iedereen ging tot het gaatje voor elkaar en zo werden er leuke combinaties op de mat gelegd en goede kansen gecreëerd wat in de 4e minuut na rust resulteerde in een goal, Thomas werd goed vrijgespeeld en stiffte de bal beheerst over de uitstormende doelman heen 5-0. Maliskamp creëerde nog kansen maar het visier stond niet meer op scherp. Na 26 min kon Hedel profiteren van een fout achterin wat de stand op 5-1 bracht. Beiden ploegen werden niet meer gevaarlijk waardoor er 5-1 in het boekje van de goed leidende scheidsrechter Mark kwam te staan.

Volgende week weer lekker trainen en dan zaterdag de uitwedstijd bij BLC om 12:45 #comeonmaliskamp

Ga naar boven