Zaterdag 7 oktober mochten onze jongens aantreden tegen Haarsteeg in Vlijmen. Het was een frisse winderige ochtend maar dat weerhield Maliskamp er niet van om vol frisse moed aan de wedstrijd te beginnen. Nog even een yell vooraf en de spelers betraden het veld. 

Na de aftrap kwam Haarsteeg meteen goed op gang. Maliskamp daarentegen had even wat meer tijd nodig om op gang te komen. Met bijna een eigen doelpunt van Haarsteeg in de eerste minuten was de wedstrijd dan echt van start gegaan. Al snel scoorde Haarsteeg de 1-0. Maar Maliskamp vocht terug, Tim nam de aftrap en Maliskamp zette meteen druk. De wedstrijd ging gelijk op, Haarsteeg zette druk aan onze kant maar na mooie reddingen van zowel Guus, Valentijn als Bobby waren wij weer aan zet en Guus zag zijn kans schoon, hij zette de aanval in en de bal ging via binnenkant paal in het doel! Enkele minuten later een mooie kans van Jibbe maar de bal werd door Haarsteeg over de lijn geschoten. Tim mocht de corner nemen maar Haarsteeg onderschepte de bal en zette de tegenaanval in. Daarna vielen er wat doelpunten voor Haarsteeg maar Maliskamp vocht door. In de 15e minuut scoorde Guus het tweede doelpunt voor Maliskamp en gingen we na nog een paar mooie acties de rust in.
In de rust werd Maliskamp toegesproken door de coaches: “Goed gedaan jongens, het gaat heel goed!” Nog een laatste aanmoediging en de wedstrijd ging weer van start. Er kwamen meteen veel kansen van Haarsteeg maar ze kwamen maar moeilijk door onze verdediging heen, deze stond als een huis. Een mooie redding van Valentijn, een blok van Jelle en Jibbe zette meteen de tegenaanval in. Ook de tweede helft ging het over en weer. Nog een mooie actie van Bobby en een mooie actie van Valentijn in de laatste minuten van de tweede helft en de wedstrijd was afgelopen. De wedstrijd eindigde in 13-3 voor Haarsteeg maar onze jongens verlieten met opgeheven hoofd het veld. Goed gewerkt jongens!

Ga naar boven