Dit weekend stond de tweede onderlinge ontmoeting tussen onze beste JO8 teams op het programma. In het najaar won JO8-1 nog gemakkelijk van hun uitdagers en stiekem rekenden ze weer op ruime winst. Zeker toen ze na een paar minuten al met 3-0 voor stonden, gingen ze voor niks minder dan een dikke overwinning...
De supporters van de JO8-2 wisten echter wel dat dit niet zou gaan gebeuren. Zoals Max Verstappen met Redbull de hele winter gewerkt heeft om het gat met Ferrari en Mercedes te verkleinen, zo heeft de JO8-2 de hele winter getraind om de 8-1 te kunnen verslaan: door goede, fanatieke trainingen en natuurlijk door elke dag na school thuis op het veldje te oefenen, waren ze gegroeid naar een niveau dat de JO8-1 versteld deed staan! Mede door mooie goals van Kay en een wereldgoal van Savi kwamen ze sterk terug in de wedstrijd. Max was weer betrouwbaar acherin, Vince in topvorm wist weer overal een voetje tegen de bal te zetten, Teun was ondanks zijn korte nacht weer vaak belangrijk, Camiel groeit uit tot een complete teamspeler met nog steeds Messiaanse acties en Sam heeft nu echt heel knap aangepikt bij het hoge niveau van het team. En in de goal natuurlijk Levi, die met zijn reddingen het publiek weer versteld deed staan. Hij dook zo ver naar de hoeken, dat er een official van de KNVB kwam kijken of er geen trampoline op de doellijn stond! Een verrassende nederlaag dus voor onze sterren van JO8-1? Nee. Reddingen van Valentijn, goed verdedigen van Jip, Philippe, Cas en de Stijnen, uitbraken van Giel en Eva en slimme schoten van Pepijn zorgden ervoor dat de mooie nieuwe shirts van Mister Design (zie foto) hun eerste wedstrijd toch wonnen! Knap uit het vuur gesleept en de eer hooggehouden, 8-1! Als beloning mogen alle spelers van JO8-1 bij Bas Haan 4 of 10 Wandelende takken ophalen!!!
JO8-1 dus de winnaar van de wedstrijd, JO8-2 de morele winnaar en het publiek de lachende derde! Zo'n wedstrijd kun je ons 's nachts voor wakker maken, elke week!

IMG 20180324 WA0014

Ga naar boven