Honger naar de bal. Dat zag je na een paar weken winterstop! Misschien wat kil voor de toeschouwers, maar perfecte omstandigheden om te voetballen en een heerlijk veldje! De tegenstander, Berghem JO8-1, was ongeslagen kampioen geworden in de hoofdklasse, dus we moesten aan de bak! De opdracht vooraf was: Niet op de stand letten, goed blijven voetballen en heel goed je ogen gebruiken, vooral als je de bal niet hebt! En dat lukte best aardig...

Lees meer...

Misschien nog beker of een oefenpotje, maar voor de competitie vandaag de laatste wedstrijd in 2018! Timo en Glenn waren er niet, dus voor het eerst dit jaar moesten we ergens een wissel vandaan halen. Sinds een aantal weken komt Jessey van de JO7 op maandag met z'n broer mee naar Maliskamp. Omdat hij liever voetbalt dan toekijkt, balt ie dan lekker met ons mee. En als je dan ook nog op woensdag je zwemdiploma haalt, dan is een wedstrijd bij de JO8-1 meedoen natuurlijk helemaal een mooie beloning!

Lees meer...

Vooraf kwam de vraag van OJC of we eerder konden starten, omdat ze anders niet genoeg spelers hadden. Natuurlijk! Als we jullie daarmee kunnen helpen, dan staan we wel een uurtje eerder op!

Lees meer...

Ga naar boven