Herstellen na een dikke nederlaag. Die opdracht gold zondag niet alleen voor de mannen van Maliskamp 1. Ook de JO8-1 had een verlies met 6 doelpunten verschil in de benen. En dat ook nog tegen de grote rivaal uit Rosmalen-noord, OJC JO8-1, gevuld met bekenden, klasgenoten en vrienden! Juist wel fijn dus, dat ze 1 dag later alweer voor eerherstel konden gaan...

Dankzij de Hedelse paardenmarkt en wat winterweer duurde het even voordat deze wedstrijd gespeeld kon worden, maar het wachten werd beloond! Een heerlijke lentedag en met de muur van mensen langs de zijkant misschien wel een 'JO8-1-toeschouwers-record'! Jammer voor Daan, Juul en Timo dat ze op dit podium hun goede vorm van de laatste weken niet konden laten zien, maar voor Stijn was het een buitenkansje: invallen bij zijn oude teamgenoten en dan ook nog de hele wedstrijd spelen! En ook de jarige Teun was blij, want nu stond die grote sterke fanatieke Stijn een keer niet tegenover hem, maar naast hem, als teamgenoot! Achteraf was Stijn tegen deze tegenstander misschien wel een TE goede invaller...!

Het was al snel duidelijk dat Ryan, na het harde werken gisteren, vandaag alle tijd had om rustig rond te kijken. Als het moest liet hij er zien hoe goed hij geworden is, maar veel had hij niet te doen. Teun, Niels, Guus, Glenn en Stijn waren een maatje te groot voor Hedel. Niet alleen vanwege het verschil in grootte en kracht, maar vooral ook omdat ze beter konden voetballen! Zo maakte Guus bijvoorbeeld met een subliem hakje de mooiste assist van de dag, bekroonde Glenn zijn geweldige vorm van 2019 oa. met een dansje dat misschien nog wel mooier was dan het doelpunt, was tweebenige alleskunner Niels weer goed in alles dat hij deed en lukte het Teun en Stijn toch nog om met elkaar in duel te gaan, toen ze allebei vonden dat ze de mooie assist moesten afronden. Met doelpunten en assists speelde Teun zijn domper van gisteren helemaal weg en gelukkig kreeg Stijn even later toch de treffer die hij verdiende! Zo kon uiteindelijk iedereen vrolijk genieten van zijn zakje chips, het mooie weer en de wedstrijd van het 1e. En hoewel ook zij dik wonnen en maar 1 goal tegen kregen, konden ze toch niet tippen aan onze 13-1 overwinning...!

20190224 130754

Bij het verslag van de wedstrijd Hedel 1- Heren 1 staan nog enkele foto's meer!

Ga naar boven