JO9 1

JO9-1 seizoen 2017-2018

De volgende spelers vormen dit team: Jack, Sieb, Dimitri, Siem, Sem, Raf, Sjoerd en Loek

Na de apotheose van het seizoen tegen OJC stond vandaag wederom een pittige tegenstander in de startblokken tegen onze kleine helden. Engelen JO9-01 komt uit de hoofdklasse dus een geduchte tegenstander. Waar onze jongens de laatste weken gezien het gebrek aan kunstgras weinig hebben kunnen trainen is dit voor Engelen geen issue.

Lees meer...

Zaterdag was het eindelijk weer zover, onze bikkels van JO9-1 mochten weer het veld op. Na een aantal weken weinig training door regen en vorst was het weer dit keer geen spelbreker. Na het uitstekende seizoen in de 2e klasse mogen de mannen nu hun kunsten laten zien in de eerste klasse. En dan meteen de eerste wedstrijd tegen OJC JO9-2 onze grote buurman en een team dat hiervoor in de hoofdklasse speelde.

Lees meer...

Na de eerste verdiende nederlaag tegen BMC en het gelijke spel tegen BVV van vorige week was vandaag de kans om de stijgende lijn weer op te pakken. Een bekende tegenstander waar we in de beker met ruime cijfers van hadden gewonnen. Maar niks gevaarlijker in het voetbal dan onderschatting dus de coaches zetten de kleine mannen voor de wedstrijd op scherp. OJC is een team met grote kerels en een ideale kans om het bekende tikkie takkie voetbal van onze helden te laten zien.

Lees meer...

Ga naar boven