JO9 1

JO9-1 seizoen 2017-2018

De volgende spelers vormen dit team: Jack, Sieb, Dimitri, Siem, Sem, Raf, Sjoerd en Loek

Na de eerste verdiende nederlaag tegen BMC en het gelijke spel tegen BVV van vorige week was vandaag de kans om de stijgende lijn weer op te pakken. Een bekende tegenstander waar we in de beker met ruime cijfers van hadden gewonnen. Maar niks gevaarlijker in het voetbal dan onderschatting dus de coaches zetten de kleine mannen voor de wedstrijd op scherp. OJC is een team met grote kerels en een ideale kans om het bekende tikkie takkie voetbal van onze helden te laten zien.

Lees meer...

Zaterdag 7 oktober meldden we ons om 10:15 uur in een winderig, koud Drunen waar de JO9-1 speelde tegen RKDVC JO9-2. De organisatie voorzag dat het koud zou zijn voor de toeschouwers en zorgde voor wat beweging door tot twee keer toe een ander stukje veld toe te wijzen.

Lees meer...

Na de fantastische wedstrijd die onze mannen van JO9-1 tegen FC Engelen vorige week hebben gespeeld, kwam nu het altijd sterke Vughtse Zwaluw VFC op bezoek in ons Maliskamp. Gelukkig hield het wat druilerige weer van die ochtend de supporters van het team niet tegen om massaal te komen kijken. Het was gezellig druk langs de zijlijn, maar het beloofde dan ook een heerlijke voetbal ochtend te worden.

Lees meer...

Ga naar boven