Voor de tweede keer naar Helvoirt en dit keer ging het wel door! Het veld was wel hard en de tenen van de toeschouwers vroren van hun voeten af, maar gelukkig: We mochten weer voetballen!
In het begin leek het een spannende wedstrijd te worden. Kansen aan beide kanten, maar toch stond het al snel 0-2, omdat onze kansen door Denzel afgemaakt werden en de sterk keepende Noah alles tegenhield. Uit een corner wordt het toch 1-2, maar voetballend waren we toch wel beter. Vooral de tweede goal was er weer 1 uit het boekje: Rik pakt de bal af en stuurt Stef op rechts weg, Stef rent zijn verdediger voorbij en geeft strak voor en Denzel tikt 'm binnen. Wat kan voetbal er toch simpel uitzien! En dit soort combinaties bleven we de hele wedstrijd zien, van alle spelers. Moeiteloos en in hoog tempo wisten onze mannen steeds elkaar te vinden. Als er iemand zich nog afvraagt hoe je 6x6 op een kwartveld moet spelen, dan moet hij naar onze JO9-2 gaan kijken, want die hebben het spelletje nu helemaal door! Fel in de duels, met Rik en Mike als uitblinkers waar weer niemand voorbij kwam! Kappen, steekpassjes en snel kaatsen, wat de spelers nu allemaal bijna net zo goed kunnen als Stijn, hun grote voorbeeld! Doelgerichte harde schoten: Dat zit met de kracht van Jayden en Denzel wel goed! En natuurlijk een paar spelers die overal op het veld te vinden zijn waar het nodig is, zoals Noah, Stef en Roel.
De toeschouwers zagen dat het in de tweede helft een schiettent werd en uiteindelijk kwamen we na wat reddingen en een kadootje van keeper Stef en doelpunten van Denzel (6!), Stijn, Noah, Roel en Jayden op een 4-10 eindstand. Dit JO9-team is als de regenboog die over het veld hing: De kleuren worden nog mooier als ze samen een regenboog vormen... Deze goede voetballers worden geweldig als ze samen JO9-2 zijn! Namens de supporters: Bedankt JO9-2, we hebben van jullie genoten in 2017!

20171216 103223

Een team vol grote jongens en 1 kleintje met een muts. Zouden ze kunnen voetballen...? Ja, deze sterke counterploeg kon voetballen... Maar wij ook!

Lees meer...

Zoals Frankrijk van Nederland won. Zoals City van Feyenoord won. Zo won Maliskamp JO9-2 zaterdagochtend van OJC!
Het was een eind lopen van de kleedkamer naar het veld, maar voor een stukje echt gras maken we natuurlijk graag een extra wandelingetje. En als ook de koffie gearriveerd is en de goaltjes op de goede plek staan, dan kan de wedstrijd starten...

Lees meer...

Ga naar boven