Op een droge zaterdag ochtend om 10:30 begon de wedstrijd Maliskamp F6 tegen EMK F4G. Na 5 minuten voetballen ging het gelijk op en vroeg een oplettende dame waarom Maliskamp met 1 man minder in het veld stond (bedankt Brechtje). Een goede vraag vond de coach en na een klein beraadje mocht Mees ook het veld in waardoor het 7 tegen 7 werd.

Daarna volgende een spannende wedstrijd waarbij er door Maliskamp goed overgespeeld werd en waarbij beiden teams kansen kregen.

Toch leek het erop dat Maliskamp langzaam steeds meer grip op de wedstrijd kreeg en hoewel er tot aan de rust geen goals vielen was het een spannende en leuke wedstrijd.

De 2e helft ging nog beter voor Maliskamp met een bal op de paal en er kwamen steeds meer kansen. Via een pass naar Loek aan de linker kant die vervolgens de achterlijn haalde en met links een voorzet gaf belandde de bal bij Sem voor de goal van de tegenstanders. Geen houden aan voor de tegenstander en dus 1-0 voor Maliskamp.

Kort daarna kwam er een rush van Raf aan de rechtkant waarbij er behendig een speler werd uitgespeeld. Sem en Stijn liepen mee waardoor er een grote kans onstond. Via de binnenkant schoot Raf 'm erin. 2-0 voor Maliskamp. De buit is binnen werd er gedacht waardoor het nivo iets terug viel waardoor er nog een tegengoal viel. Het eindresultaat was 2-1 voor Maliskamp in een spannende en goede partij.

Ga naar boven