DSC 6235

Heren 1 seizoen 2017-2018

Achterste rij v.l.n.r: Koos Meesters (trainer), Jasper van Haaster, Laurant de Bekker, Jordy Konings, Ravi van Schijndel, Stijn Schulte, Kevin Paxton, Jasper van Schijndel, Daut Selmani, Günther van Meurs, Kilian van Schijndel en Hans van Boxtel

Voorste rij v.l.n.r: Dennis Schulte, Sonny Cayaux, jim Thewessen, pupil vd week Jadwiga vd Putten, Ron van Boxtel, Steven Koningstein en Mark van de Ven.

Niet op de foto: Jari Konings

Zoals de titel al aangeeft speelde Maliskamp 1 vanmiddag een wedstrijd van 'de gemiste kansen'! Waren deze allemaal benut dan had tegenstander Avesteijn 1 niet met drie punten naar huis gegaan. Zij wonnen namelijk met 1-2 en namen dus 3 punten mee, eigenlijk was dat, gezien de verhouding in kansen en het iets betere spel van de thuisploeg, onterecht.

Lees meer...

Vandaag, zondag 28-01-2018 een wedstrijd tegen Vorstenbossche Boys, een team wat uit de laatste 3 wedstrijden voor de winterstop 7 punten had behaald, we waren dus gewaarschuwd.

Lees meer...

Zondag 17 december 2017. De laatste wedstrijd dit jaar voor we aan de winterstop gaan beginnen. Maliskamp moet een echte 'derby' spelen en wel tegen Nulandia, de ploeg die vorig seizoen degradeerde uit de 3e klasse en het liefst zo snel mogelijk weer terugwil. Maliskamp dat van iedereen kan winnen, maar dat ook van iedereen kan verliezen zal dus aan de bak moeten. Krijn Vrolijken, onze pupil van de week, trapt als eerste af en start zo de wedstrijd. Een wedstrijd waarin de thuisploeg efficiënter is met de kansen, het zelfs met 10 man komt te staan in de 2e helft, maar uiteindelijk de zege verdiend over de streep trekt!

Lees meer...

Ga naar boven