H1

Heren 1 seizoen 2018-2019

Bovenste rij v.l.n.r: Lauran de Bekker, Daut Selmani, Ravi van Schijndel, Günther van Meurs, Kevin Paxton, Kilian van Schijndel, Steven Koningstein en Tom Schilders.

Middelste rij v.l.n.r: Willem van de Berg (trainer), Hans van Boxtel (elftalleider), Ronald van Gemert (ass.trainer), Jim Thewessen, Mark van de Dungen, Ton van Zoggel (teammanager), Theo Nouwens (verzorger) en Giovanny Slagter (ass. scheidsrechter).

Voorste rij v.l.n.r: Jari Konings, Jasper van Schijndel, Ron van Boxtel, Mark van de Ven, Stijn Schulte, Dennis Schulte, Sonny Cayaux en Jeffrey Giebels.

Niet op de foto: Jordy Konings.

Op deze één-na-laatste wedstrijddag van deze competitie stond de laatste thuiswedstrijd gepland. Tegenstander is het uit Kerk-Avezaath afkomstige Teisterbanders. Maliskamp heeft in de race voor het kampioenschap vandaag maar 1 taak en dat is winnen! Wil de thuisploeg DSC vol onder druk houden om nog een kans te maken op het kampioenschap moet het dus winnen, maar dat ging vandaag niet van harte! Er werd slecht gevoetbald op een vooraf besproeid veld, de tegenstander kreeg enkele kansjes en zelfs een strafschop, maar na 90 minuten werd de 1-0 stand toch over de streep getrokken. Wetende dat de koploper DSC vandaag ook zijn wedstrijd gewonnen had (zij wonnen met 7-1 van GVV) blijft het spannend tot de laatste speeldag van deze competitie. Maliskamp speelt dan de lastige (uit) derby tegen RKKSV, terwijl DSC uit tegen Teisterbanders de competitie af gaat sluiten. Pas aan het eind van deze wedstrijden zullen we weten wie de kampioen wordt in de 4e klasse E.....

Lees meer...

Aanstaande zondag is de laatste thuiswedstrijd van deze competitie voor Maliskamp 1. De spelers van de selectie nodigen de supporters van harte uit om hierbij te zijn. Voor een hapje wordt gezorgd. Ook is er de uitreiking van de 'speler van het jaar'. Ben je erbij bij deze seizoensaflsuiting voor onze senioren?

PHOTO 2019 05 14 11 58 35

Om de druk op DSC te houden in de race naar het kampioenschap moet Maliskamp blijven winnen. Tot nu toe gaat dat goed, want ook vandaag werd er met ruime cijfers gewonnen. In Geldermalsen werd het plaatselijke GVV geen kans gegund en konden de drie punten mee terug naar Maliskamp. Met een grote omweg of file dan weliswaar vanwege werkzaamheden op de A2......De eindstand van 0-5 was niet geflatteerd maar een zeer terechte!

Lees meer...

Ga naar boven