DSC 6235

Heren 1 seizoen 2017-2018

Achterste rij v.l.n.r: Koos Meesters (trainer), Jasper van Haaster, Laurant de Bekker, Jordy Konings, Ravi van Schijndel, Stijn Schulte, Kevin Paxton, Jasper van Schijndel, Daut Selmani, Günther van Meurs, Kilian van Schijndel en Hans van Boxtel

Voorste rij v.l.n.r: Dennis Schulte, Sonny Cayaux, jim Thewessen, pupil vd week Jadwiga vd Putten, Ron van Boxtel, Steven Koningstein en Mark van de Ven.

Niet op de foto: Jari Konings

Vanwege het ontbreken van de vaste verslaggever was er vandaag geen ' live-verslag'  via Twitter en dus ook geen wedstrijdverslag met foto's. In het Brabants dagblad staat het volgende vermeld over de wedstrijd NLC' 03 1 - Maliskamp 1:

Lees meer...

Na het verlies van vorige week  mocht Maliskamp 1 vandaag de eerste thuiswedstrijd spelen. Tegenstander is SCMH dat vorige week een overwinning boekte. In een wedstrijd waarin de thuisploeg beter voetbalde, al was het van beide kanten niet hoogstaand, waren het de gasten die aan het langste eind trokken. Een eindstand van 2-3 zorgde ervoor dat SCMH ook deze wedstrijd won, en Maliskamp dus aan de bak zal moeten!

Lees meer...

Vandaag werd door Maliskamp 1 onder een heerlijk zonnetje begonnen met de competitie, en wel de uitwedstrijd tegen Avesteyn 1.

Lees meer...

Ga naar boven