H1

Heren 1 seizoen 2018-2019

Bovenste rij v.l.n.r: Lauran de Bekker, Daut Selmani, Ravi van Schijndel, Günther van Meurs, Kevin Paxton, Kilian van Schijndel, Steven Koningstein en Tom Schilders.

Middelste rij v.l.n.r: Willem van de Berg (trainer), Hans van Boxtel (elftalleider), Ronald van Gemert (ass.trainer), Jim Thewessen, Mark van de Dungen, Ton van Zoggel (teammanager), Theo Nouwens (verzorger) en Giovanny Slagter (ass. scheidsrechter).

Voorste rij v.l.n.r: Jari Konings, Jasper van Schijndel, Ron van Boxtel, Mark van de Ven, Stijn Schulte, Dennis Schulte, Sonny Cayaux en Jeffrey Giebels.

Niet op de foto: Jordy Konings.

Vandaag werd de wedstrijd Maliskamp tegen Hedel gespeeld. Deze keer niet in Maliskamp, maar op verzoek in Hedel vanwege de paardenmarkt en bijbehorende feesten daar.

Lees meer...

Voor de mensen die het een beetje verwarrend vinden waar Maliskamp 1 aanstaande zondag haar wedstrijd speelt......Op verzoek van de tegenstander vv Hedel wordt de thuiswedstrijd Maliskamp 1- Hedel 1 gespeeld op het sportpark van Hedel i.v.m. de daar te houden paardenmarkt. De uitwedstrijd wordt dan t.z.t. in Maliskamp gespeeld.

Op deze zonnige, maar toch de eerste koude!, zondag 27 oktober stond voor Maliskamp een wedstrijd tegen Jan van Arckel gepland. Een wedstrijd die ergens om zou gaan, namelijk wie is er nà vandaag de lijstaanvoerder? Maliskamp kan als nummer twee van de ranglijst de eerste plaats overnemen van Jan van Arckel maar dan moet het wel winnen! En dat deed Maliskamp dus ook....in deze wedstrijd was het een zeer sterk collectief spelend Maliskamp dat geen spaan heel liet van de thuisclub. De uiteindelijke 1-7 uitslag had zelfs hoger uit mogen (moeten) vallen als de geboden kansen verzilverd waren.

Lees meer...

Ga naar boven