H1

Heren 1 seizoen 2018-2019

Bovenste rij v.l.n.r: Lauran de Bekker, Daut Selmani, Ravi van Schijndel, G√ľnther van Meurs, Kevin Paxton, Kilian van Schijndel, Steven Koningstein en Tom Schilders.

Middelste rij v.l.n.r: Willem van de Berg (trainer), Hans van Boxtel (elftalleider), Ronald van Gemert (ass.trainer), Jim Thewessen, Mark van de Dungen, Ton van Zoggel (teammanager), Theo Nouwens (verzorger) en Giovanny Slagter (ass. scheidsrechter).

Voorste rij v.l.n.r: Jari Konings, Jasper van Schijndel, Ron van Boxtel, Mark van de Ven, Stijn Schulte, Dennis Schulte, Sonny Cayaux en Jeffrey Giebels.

Niet op de foto: Jordy Konings.

Na een aantal uitwedstrijden gespeeld te hebben mocht Maliskamp 1 vandaag weer eens een thuiswedstrijd spelen. Tegenstander is het Gelderse GVV dat tot vandaag de zesde plek op de ranglijst inneemt. Vanwege Sinterklaas werd er geen voorwedstrijd gespeeld en was er ook geen pupil van de week.

Lees meer...

Op zondag 18 november werd Maliskamp overtuigend winnaar van de 1e periode in de 4e klasse E. De uitwedstrijd tegen naaste concurrent SCR werd met 2 - 4 gewonnen.

Lees meer...

Vandaag werd de wedstrijd Maliskamp tegen Hedel gespeeld. Deze keer niet in Maliskamp, maar op verzoek in Hedel vanwege de paardenmarkt en bijbehorende feesten daar.

Lees meer...

Ga naar boven