H1

Heren 1 seizoen 2018-2019

Bovenste rij v.l.n.r: Lauran de Bekker, Daut Selmani, Ravi van Schijndel, G√ľnther van Meurs, Kevin Paxton, Kilian van Schijndel, Steven Koningstein en Tom Schilders.

Middelste rij v.l.n.r: Willem van de Berg (trainer), Hans van Boxtel (elftalleider), Ronald van Gemert (ass.trainer), Jim Thewessen, Mark van de Dungen, Ton van Zoggel (teammanager), Theo Nouwens (verzorger) en Giovanny Slagter (ass. scheidsrechter).

Voorste rij v.l.n.r: Jari Konings, Jasper van Schijndel, Ron van Boxtel, Mark van de Ven, Stijn Schulte, Dennis Schulte, Sonny Cayaux en Jeffrey Giebels.

Niet op de foto: Jordy Konings.

Na de zeperd van vorige week (ruim verlies van DSC) had Maliskamp deze zeer zonnige zondag haar zinnen gezet op eerherstel. Tegenstander van vandaag is het laag geklasseerde Hedel. Omdat we onze thuiswedstrijd destijds in Hedel gespeeld hadden, konden we vandaag de uitwedstrijd op sportpark Maliskamp spelen. Logisch toch? Vooraf werd er een leuke voorwedstrijd gespeeld door de kleinsten van Hedel en Maliskamp. Als onze pupil van de week dan de aftrap verricht en met een heuse 'panna' de bal in het Hedelse doel schiet kan er gevoetbald worden.

Lees meer...

Zo'n slecht weer als het vorige week was, zo'n mooi weer was het deze zondag! Prima weer om de belangrijke uitwedstrijd tegen DSC te spelen met als inzet de eerste plaats op de ranglijst. Na 90 minuten voetbal was het duidelijk dat Maliskamp vandaag niets in te brengen had. Het verloor met grote cijfers van de thuisploeg zodat zij de lijstaanvoerder zijn.

Lees meer...

Na een hele (echt wel hele!) lange tijd dat er niet gevoetbald kon worden mag Maliskamp vandaag dan eindelijk weer een wedstrijd spelen voor de competitie. De thuisploeg kan gelijk aan de bak want de tegenstander van vandaag is het altijd lastige SCR uit Rijswijk. Alhoewel het zonnetje een beetje schijnt is het toch wel fris. Dan zal het voetbal de toeschouwers maar moeten verwarmen........

Lees meer...

Ga naar boven