Heren 1

Heren 1 seizoen 2019-2020

Bovenste rij v.l.n.r: Daut Selmani, Steven Koningstein, Jordy Konings, Günther van Meurs, Ravi van Schijndel, Dennis Schulte, Kevin Paxton.

Middelste rij v.l.n.r: Hans van Boxtel (elftalleider), Ton van Zoggel (teammanager), Kilian van Schijndel, Lauran de Bekker, Yuri Slagter, Willem van de Berg (trainer), Jim Thewessen, Levi de Vet, Jari Konings, Giovanny Slagter (ass.scheidsrechter) en Ronald van Gemert (ass. trainer).

Voorste rij v.l.n.r: Ron van Boxtel, Jasper van Schijndel, Stijn Schulte, Joyce Ex (verzorgster/fysiotherapeut), Mark van de Ven, Sonny Cayaux, Jeffrey Giebels.

Hoofdsponsor: Feestcafé/zalencentrum D'n Beer

Deze zondag mocht Maliskamp 1 afreizen naar Demen om daar de wedstrijd tegen Vesta '19 1 te spelen. De thuiswedstrijd was een doelpuntrijke (de stand werd 4-4), maar vandaag werd er niet zo vaak gescoord. De thuisploeg deed dat één keer meer als Maliskamp waardoor de 3 punten in Demen bleven in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende.

Lees meer...

Maliskamp kreeg op 1 maart een moeilijke tegenstander te bedwingen. Zowel in de reguliere competitie als in de 2e periode volgt GVV uit Geldermalsen Maliskamp op de voet. Het zou dus aanhaken of afhaken worden bij winst of verlies. Uiteindelijk werd het gelijk en veranderde er dus niets.

Lees meer...

Zondag 16 februari, wintertijd normaal gesproken. Vandaag wordt er echter een temperatuur van 16 graden gehaald zodat het erg zacht is. Wel staat er een straffe wind over het veld waar beide ploegen, thuisploeg Maliskamp en tegenstander NLC '03 last van hebben. Maliskamp moet winnen wil het aansluiting bij de bovenste ploegen houden, doet dat uiteindelijk ook, maar maakt het de laatste tien minuten onnodig spannend.

Lees meer...

Ga naar boven