DSC 6235

Heren 1 seizoen 2017-2018

Achterste rij v.l.n.r: Koos Meesters (trainer), Jasper van Haaster, Laurant de Bekker, Jordy Konings, Ravi van Schijndel, Stijn Schulte, Kevin Paxton, Jasper van Schijndel, Daut Selmani, Günther van Meurs, Kilian van Schijndel en Hans van Boxtel

Voorste rij v.l.n.r: Dennis Schulte, Sonny Cayaux, jim Thewessen, pupil vd week Jadwiga vd Putten, Ron van Boxtel, Steven Koningstein en Mark van de Ven.

Niet op de foto: Jari Konings

Zondag 3 december was een natte en koude dag waarop Maliskamp 1 aan mocht treden tegen VOW 1. Op een nat, glad en erg zacht veld kon er gespeeld worden. Maliskamp wilde natuurlijk de nederlaag van afgelopen week wegspelen, maar ook de mannen uit Zijtaart hadden vooraf getekend om punten te pakken. Helaas voor hen werd dat al snel een utopie want Maliskamp kwam zeer snel op voorsprong. Na 90 minuten voetbal, waarin de thuisploeg degelijk speelde, kon Maliskamp drie punten bijschrijven en moest VOW met lege handen terug naar huis.

Lees meer...

Vriend en vijand waren het er vandaag over eens dat de 4-0 nederlaag van Maliskamp tegen koploper Schadewijk de verhoudingen geenszins weergaf.

Lees meer...

Na het verlies in Oss twee weken geleden was het vandaag zaak om de drie punten thuis te houden in de wedstrijd tegen Fc Uden. Er zou dan met meer inzet en beleving gespeeld moeten worden om hier in te kunnen slagen. Dat dat duidelijk de insteek was vandaag bleek al direct in de eerste minuut. De score werd toen al geopend door Maliskamp! Na de 90 minuten speeltijd stond er een verdiende 5-1 stand op het scorebord. Een uitslag die hoger uit had kunnen vallen.......Drie Maliskampse doelpunten werden, al dan niet terecht, afgekeurd wegens buitenspel.....In ieder geval werden de punten verdiend thuis gehouden.

Lees meer...

Ga naar boven