Op dinsdagavond 27 augustus speelde Maliskamp 1 alweer het 3e oefenduel van dit seizoen. Deze keer werd in een heel goede pot voetbal 3e klasser FC Schadewijk volledig terecht met 3 - 1 verslagen.

De keeper van FC Schadewijk viel al in de beginfase van de wedstrijd geblesseerd uit, maar ook met hem in de goal zou Maliskamp de wedstrijd wel gewonnen hebben. Alle spelers speelden gretig, geconcentreerd en met vlagen erg goed voetbal. Snel in de eerste helft scoorde Sonny Cayaux de openingstreffer, alweer de 4e treffer van hem in de oefencampagne. Door een fout van onze zijde wist FC Schadewijk nog in de eerste helft eenvoudig de gelijkmaker te scoren. Nog voor rust wist spits Gunther van Meurs ons team opnieuw op voorsprong te zetten na goed doorgaan op links van Kevin Paxton.

Na rust kwamen Mark van de Ven en Wessel Pelzer Sonny en Gunther vervangen. Maliskamp bleef de bovenliggende partij en zeker op het middenveld werd een sterke partij op de mat gelegd. FC Schadewijk werd geen moment gevaarlijk en uiteindelijk scoorde Steven Koningstein de verdiende 3 -1 voor Maliskamp. Eerder stopte keeper Jim Thewessen nog een strafschop die wegens hands werd toegekend aan de tegenstander.

Zondag 1 september begint de bekercompetitie met een uitwedstrijd bij buurman RKKSV om half 3 in Kruisstraat. We hopen op veel support van Maliskampzijde.

Ga naar boven