Dinsdag 10 september speelde Maliskamp een laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de competitie. Tegen 5e klasser Maaskantse Boys werd een zeer eenvoudige 10-0 zege behaald.

Al vanaf de 1e minuut bleek dat Maliskamp toch echt een flinke maat te groot was voor de tegenstander uit Maren-Kessel. Meteen bij de eerste aanval werkte een verdediger de bal in eigen doel en kwam Maliskamp al op voorsprong. Gedurende de wedstrijd kon Maliskamp goed spel op de mat leggen waar de tegenstander echt geen raad mee wist. Positief was dat tot het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuhutu alles in het werk werd gesteld om met verzorgd voetbal tot een goed resultaat te komen en dat is echt gelukt. Prima. De overige doelpunten kwamen van de voet of hoofd van Kevin Paxton (3x), Stijn Schulte (2x), Lauran de Bekker, Mark van de Ven, Kilian van Schijndel en Daut Selmani.

Zondag 15 september a.s. nodigen we u uit om de laatste bekerwedstrijd bij te wonen tegen BVV, aanvang 14.00 uur op sportpark de Vliert.

Ga naar boven