Onder regenachtige omstandigheden speelde Maliskamp op 29 september haar 1e thuiswedstrijd van de competitie van 2019-2020. De pupil van de week, Levi Taks, scoorde als eerste deze middag en hij genoot verder volop van de wedstrijd.

Al in de 2e minuut opende Maliskamp de score toen Stijn Schulte de bal in het Geldermalsense doel wist te werken. Het leek weer een makkelijke middag te gaan worden, maar toch kwam GVV nog in de 1e helft op gelijke hoogte toen de bal door een Maliskampverdediger ongelukkig in het eigen doel werd gegleden. Eventjes dacht GVV dat hier vanmiddag nog iets viel te halen, maar het kwam bedrogen uit. Na een snelle aanval wist de kleinste man van het veld, Sonny Cayaux, koppend opnieuw een voorsprong te bewerkstelligen voor Maliskamp. Na de theepauze bleef Maliskamp het betere van het spel houden zonder tot echt grote daden te komen, daarvoor waren de weersomstandigheden en het zware veld teveel een sta-in-de-weg. Diep in de 2e helft kreeg de spits van GVV nog een uitgemeten kans, maar hij wist die kans niet om te zetten in een doelpunt. Maliskamp slaagde hier wel in, met name door toedoen van goaltjesdief Gunther van Meurs. Hij schoot de bal in de verre hoek en wist zo de zege van de thuisploeg veilig te stellen.

Maliskamp heerste op het middenveld, aangejaagd door de uitblinkers Jeffrey Giebels en Lauran de Bekker. De tegenstander wist zich hiertegen geen raad.

In de 2e helft werden Stijn Schulte en Mark van de Ven vervangen door Jasper van Schijndel en Dennis Schulte.

Maliskamp heeft nu de leiding genomen in de 4e klasse E en wil die liefst tot het eind van het seizoen vast houden. De volgende opponent is Ulysses uit Megen, voor Maliskamp een onbekende tegenstander. Het belooft een mooie pot te worden en we zien de supporters weer graag langs de lijn om ons team aan te moedigen.

Nemen we de drie punten dan ook weer mee?? Kom kijken op sportpark Den Heuvel, de aftrap is om 14:30 uur. Een fotoverslag van de wedstrijd tegen GVV door Mark Slagter: klik hier

Ga naar boven