Op 26 januari ging Maliskamp weer van start na de winterstop. De tegenstander was de nummer laatst van de ranglijst, Buren. Eerder liepen we al 2x tegen een zeperd aan tegen de toenmalige nummer laatst van de ranglijst, dus we waren gewaarschuwd: van onderschatting mocht geen sprake zijn.

We begonnen ook goed aan de wedstrijd en de afspraken werden nagekomen. In de 27ste minuut leverde een corner een grote kans op voor Maliskamp. Het was centrale verdediger Kilian van Schijndel die de bal in het doel wist te werken, waarmee Maliskamp zeker verdiend op voorsprong kwam. Nog voor rust wist Ron van Boxtel de score te verdubbelen nadat hij alleen op de goal af ging na een steekpassje van Lauran de Bekker. Ron rondde beheerst af.

Na de pauze zakte het niveau van Maliskamp weg, waardoor de hekkensluiter van onze competitie weer geloof ging krijgen in een goede afloop. Toch leverde dat lange tijd geen gevaar op totdat in de 84ste minuut uit een corner de aansluitingstreffer werd gemaakt. Dan werden het toch nog onnodig spannende minuten om de zege over de streep te trekken, maar het lukte alsnog eenvoudig. De goed leidende scheidsrechter Manuhutu besloot na 3 minuten blessuretijd om een einde aan de wedstrijd te maken waarna Maliskamp 3 punten bij kon schrijven en de aansluiting bij de koplopers behouden bleef.

Aanstaande zondag spelen we thuis tegen Ulysses uit Megen. Dat was dus 1 van de ploegen die onderaan stond toen wij daar op bezoek gingen. We hebben zondag wat recht te zetten.

Ga naar boven