Maliskamp kreeg op 1 maart een moeilijke tegenstander te bedwingen. Zowel in de reguliere competitie als in de 2e periode volgt GVV uit Geldermalsen Maliskamp op de voet. Het zou dus aanhaken of afhaken worden bij winst of verlies. Uiteindelijk werd het gelijk en veranderde er dus niets.

In de ochtenduren bleek keeper Jim Thewissen geveld te zijn door de griep en moest zich afmelden. Toch begon Maliskamp goed en domineerde in het eerste kwartier. Na 13 minuten spelen benutte Stijn Schulte een terecht toegekende strafschop beheerst en leek er niets aan de hand te zijn. Maar de op het randje spelende tegenstander wist de weg naar voren te vinden en 10 minuten later kregen ook zij een strafschop te nemen. Ook de speler van GVV faalde niet tegenover Yuri Slagter. Met een gelijke stand gingen we rusten. Inmiddels hadden al 3 tegenstanders geel te pakken, maar dat veranderde het spel niet.

Na rust was Maliskamp sterker en dat resulteerde in de 70ste minuut in een nieuwe voorsprong voor de bezoekers uit Maliskamp. De na een blessure teruggekeerde invaller Sonny Cayaux wist een aanval af te ronden in een scrimmage dichtbij de goal: 1 - 2.

Opnieuw werd GVV iets sterker, maar tot kansen leidde het niet. Echter in de 89ste minuut werd het toch nog gelijk toen een bal niet goed werd weggewerkt,  waarna de tegenstander met veel fortuin een punt over de streep trok. De redelijk goed leidende scheidsrechter besloot geen extra tijd toe te kennen waardoor na exact 90 minuten spelen de eindstand van 2 - 2 werd bereikt. Volgende week wacht ons Vesta'19. Deze wedstrijd word gespeeld in Demen

Ga naar boven