Op donderdag 12 april speelden Maliskamp en Alem een inhaalwedstrijd op het sportpark in Maliskamp. De wedstrijd verliep in een behoorlijk hoog tempo en aan het eind van de wedstrijd werden de punten verdeeld: 1 – 1.

De wedstrijd werd op gang gefloten door de matig leidende scheidsrechter. Het hele team van koploper DSC was present op de tribune om het duel tussen de achtervolgers bij te wonen. In de 19e minuut ging Jordi Konings uitstekend door op rechts en schoot vervolgens met links op de paal. De terugkaatsende bal werd door de attente Jasper van Schijndel in het doel gewerkt waardoor Maliskamp op 1 – 0 kwam. In de 26e minuut nam Jordi een schitterende vrije trap, de bal werd door Kevin Paxton teruggekopt op Gunther van Meurs. Zijn zekere doelpunt werd echter nog net door een verdediger uit het doel gekopt. Net voor rust werkte Gunther een voorzet van Kevin uit een moeilijke hoek in het zijnet, maar wel aan de buitenkant ervan. In de blessuretijd van de eerste helft breekt een speler van Alem op links door en geeft voor aan een speler die vanaf rechts erg fraai de bal in de goal schoot waardoor we met een gelijke stand gingen rusten.

Net na de rust gaf Mark van de  Ven een prachtige trap vanaf de middenlijn die door Kevin geweldig richting goal werd gestift, daarbij de uitlopende keeper kansloos latend. Een verdediger wist hem nog in een uiterste poging van de doellijn te werken. Iedereen zag de bal over de lijn gaan, behalve de assistent scheidsrechter van Alem en de scheidsrechter die zich op de middenstip ophield. Geen doelpunt dus. De krachten vloeiden langzaam weg bij de hard wekende spelers waardoor er uiteindelijk niet meer gescoord kon worden en de punten gedeeld werden. DSC was winnaar van deze avond zonder zelf in actie te hoeven komen.

Zondag wacht laagvlieger Beesd. Aanvang 14.00 uur. We wachten weer veel supporters om ons team aan te moedigen.

Ga naar boven