• 2e toernooi Maliskamp Vrijdag 35+1

 • Vol goede moed en na intensieve trainingen mochten we weer aantreden in st Michielsgestel voor ons 2e toernooi. Gelukkig waren we weer hersteld van het 1e toernooi.
  Bloedfanatiek stonden we al om 19:00 uur op het veld voor onze warming up. De ballen vlogen alle kanten op en werden o.a. de spieren warm door het halen van de bal op de parkeerplaats.
  De eerste wedstrijd klapte we er flink op en werden er hier en daar wat tikkie takkies uitgedeeld. Op zich ging het al beter dan het eerste toernooi desalniettemin verloren we de wedstrijd met 5-0.
  Na een peptalk waren we gruwelijk op scherp gezet en begonnen we aan onze 2e wedstrijd, deze speelden we echt goed en je zag zelfs de tikkie takkies terug van de trainingen !!! We wisten deze wedstrijd op 0-0 te houden en konden zo mooi 1 puntje bijschrijven.
  De 3e wedstrijd ging echt slecht, en willen deze wedstrijd snel vergeten, zelfs Fred ( keeper ) scoorde een ( eigen ) doelpunt. Waardoor hij wel topscorer is bij 35+.
  Bij onze laatste wedstijd tegen de koploper TGG waren we vastbesloten om alles te geven. Dit was onze beste wedstijd van deze avond ondanks we met 3-0 verloren, het ging gelijk op en zelfs 5 minuten voor tijd stond het nog 0-0. Helaas werden we afgedroogd met 3-0 maar we konden met opgeheven hoofd de kleedkamer in en terug kijken op leuke avond.
  Omdat de kantine was gesloten had Mark voor de catering gezorgd en hebben wat biertjes in de kleedkamer moeten nuttigen. Gelukkig kunnen we de komende weken weer aan ons herstel werken zodat we 30 Oktober weer fit zijn voor het 3e toernooi. We zullen dan waarschijnlijk ”shinen” in onze nieuwe tenues welke zijn gesponsord door Ronald Huiskes.
  Iedereen weer bedankt voor zijn tomeloze inzet en we zetten deze stijgende lijn door mannen !!!