• Zoals al geruime tijd in de kalender op de website is vermeld, worden in het weekend van 14, 15 en 16 juni 2024, diverse activiteiten voor onze jeugd georganiseerd. De afsluiting van dit seizoen is een speciale, mede omdat onze voetbalvereniging op 23 juni 2024 het 90-jarig jubileum viert.

    Op vrijdagavond 14 juni starten we met een game-avond voor de teams van JO15 t/m JO19, inclusief uiteraard de MO17. Het exacte programma is nog niet helemaal bekend, maar volgt z.s.m. Spelers van eerder genoemde teams kunnen zich voor deze avond opgeven door een mail te sturen naar game-avond@maliskamp.nl onder vermelding van naam en team. De avond zal van ongeveer 18.00 tot 24.00 uur duren. NB, er wordt op deze avond GEEN alcohol geschonken en NIET-leden zijn niet welkom. Jeugdleden van 18 jaar en ouder kunnen zich ook opgeven voor de Feestavond op zaterdag 1 juni 2024 (zie website).

    Op zaterdagochtend beginnen we met de afsluiting van het seizoen voor ALLE jeugdteams. De verwachting is dat we tussen 10.00 en 11.00 uur starten met het programma. De penaltybokaal maakt onderdeel uit van het programma en er wordt per leeftijdscategorie gestreden om de eerste plaats. Tussendoor kan er gebruik worden gemaakt van enkele attracties, die op veld 3 opgesteld zullen worden. Als het logistiek allemaal past proberen we iedereen nog te voorzien van een frietje en snack.

    Voor de teams JO7 (moet niet, mag wel) t/m JO14 hebben we dit jaar wederom een overnachting (in tenten op het sportpark) georganiseerd van zaterdag 15 op zondag 16 juni 2024. Hiervoor kun je jezelf opgeven door een mail te sturen naar jubileumkamp@maliskamp.nl onder vermelding van naam en team. Om een goede planning te maken van het aantal benodigde tenten, willen we graag dat je vóór 1 mei 2024 laat weten of je blijft overnachten. Voor deze overnachting zullen we ook enkele trainers/leiders/ouders benaderen die een oogje in het zeil willen houden (dus ook mee overnachten). Meer informatie volgt als we weten hoeveel kinderen er blijven overnachten.

    Tot slot hebben we voor zondagochtend een ontbijt geregeld en kan iedereen daarna nog even gebruik maken van de attracties of een partijtje voetballen.

    Voor vragen of informatie kun je een mail sturen naar algemenezaken@maliskamp.nl (Astrid) of penningmeester@maliskamp.nl (Gerard).