• Doe mee!

 • Doe mee en werk op een sportieve manier aan je gezondheid waarbij je meteen de Rosmalense ondernemers steunt!

  We tellen af richting ‘Rosmalen in Beweging’. Het zal inmiddels ongetwijfeld bekend zijn dat deze actie van 5 tot en met 25 mei a.s. gaat plaatsvinden. Hoogste tijd om u weer verder te informeren. In de mail van 7 april jl. werden jullie geïnformeerd over  de actie 'Rosmalen in Beweging' en tevens werd het verzoek ingediend om jullie achterban te benaderen. Fijn om te constateren dat het merendeel van u aan dit verzoek gehoor heeft gegeven. In dit bericht staan de gegevens hoe je je kunt inschrijven, hoe je een sjaal kunt krijgen, het deelname-/sponsorformulier, en de omschrijving van de uitgestippelde wandel-/fietsroutes.

  Inschrijfformulier

  Via de link https://forms.gle/TCNLzwfYsMT84zSYA kan iedereen zich inschrijven.Als je je via deze link inschrijft zijn je gegevens bekend bij de organisatie zodat je in het bezit kunt komen van een sjaal.

  Deelname-/sponsorformulier

  Via de link  https://forms.gle/Toj567TLpsNAFnRz9 kom je in onze beleving bij het belangrijkste document.........

  Met dit formulier kun je als deelnemer sponsors gaan benaderen en vervolgens het totaal opgehaalde bedrag aan ons door geven. Dit alles met als doel om de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen een hart onder de riem te steken. In dit formulier tref je ook alle opties aan van het ruime aanbod van de wandel- en fietsroutes.

  De centjes komen goed terecht

  Het organisatieteam van 'Rosmalen in Beweging' heeft goed overleg met Beleef Rosmalen/Centrum Management Rosmalen hoe de opbrengst straks besteed gaat worden. 

  Het wordt een steuntje in de rug voor de horeca en de winkeliers uit het centrum van Rosmalen op momenten dat zij leuke dingen organiseren voor de Rosmalense samenleving. Dat kunnen vertrouwde activiteiten zijn maar ook nieuwe initiatieven. Ideeën zijn er bij Beleef Rosmalen volop en aan ambitie ontbreekt het zeker niet. Samen met de ondernemers maken we er iets moois van. Dat wordt dus met zijn allen genieten. 

  Steeds meer verenigingen, stichtingen en instanties doen mee.

  Steeds meer partijen sympathiseren met 'Rosmalen in Beweging' . Elke week sluiten nog verenigingen en stichtingen bij de actie aan. Dat doet het organisatieteam deugd.

  Maar dan zijn we er nog niet.

  Het welslagen van 'Rosmalen in Beweging' ligt ook voor een groot gedeelte bij de inspanning van alle betrokken partijen om juist in deze fase de achterban te benaderen om mee te gaan doen. 

  Als je mee gaat doen vraag dan ook vrienden, buren, familie of wie dan ook om zich ook op te geven om mee te gaan doen aan de actie.  Daag elkaar uit en maak er een wedstrijd van.

  Mocht er geen interesse zijn om te gaan bewegen (wat we ons nauwelijks kunnen voorstellen) dan is het wellicht een optie om juist die groep toch te benaderen om de actie mede te sponsoren.

  Want dáár is het natuurlijk ook om te doen : Zoveel mogelijk centjes ophalen !

  Prijzen

  Er worden diverse prijsjes door allerlei instanties al worden aangeboden. Dat varieert van het opmaken van een gratis document bij Hoffspoor Notarissen, een week lang onbeperkt sporten bij Solid Gym, twee vrijkaartjes voor Welcome to Satisfaction, een workshop Barista van ’t Koffiehuis, vogelhuisjes van Van Wanrooij Ontwikkeling, enz. enz.