• Jo14-1 beloont zichzelf niet

  Jo14-1 beloont zichzelf niet tegen oude bekenden uit Vught.

  Het was een mooie zaterdag: 12uur thuis, goed voetbalweer en een tegenstander van gelijke sterkte. Dat kon alleen maar leuk worden!

  Jayden en Stef hadden als warming up de jo13-2 al uit de brand geholpen (waarvoor dank! red.) en met een verdiende overwinning op zak sloten ze aan bij hun teamgenoten.
  Maar ook de jo14 had personele problemen... Daniel niet, Dimitri niet en na de warming up bleek ook Ryan niet te kunnen spelen. Nu maar hopen dat de lies van Stijn het houdt en dat de andere spelers fit blijven!

  Met Mike als gouden wissel achter de hand startten we de wedstrijd. De tegenstander voetbalde aardig mee en had een paar gevaarlijke, snelle spelers voorin staan, die loerden op de counter. Het was namelijk Maliskamp dat het initiatief nam. Balletjes net niet hard genoeg ingeschoten, net te dicht bij de uitkomende keeper, net naast: de ruststand had zomaar 3-0 geweest kunnen zijn. Tijd voor een voetbalcliché? Als je ze zelf niet maakt,...
  Juist. 0-2 achter. Stijn toch gewisseld. Pfff...
  Gelukkig is dit nog steeds het team van de veerkracht en zoals verwacht werd het een spannende 2e helft. Met Mike in de spits kregen we meer scorend vermogen en via Destin, 1 zwaluw in de lucht en 2x Mike werd het 3-3. We hadden er met het hele team hard voor moeten werken, maar de terechte gelijke stand stond op het bord. Tijd voor nog een voetbalcliché? Zorg dat je niet na je eigen goal meteen weer een tegengoal krijgt, omdat je nog aan t genieten bent van de stand...

  Het was dus vrij snel na de gelijkmaker alweer 3-4 en die klap kwam hard aan. Toen ook nog de 3-5 viel leek de wedstrijd gespeeld en ging de verslaggever post bezorgen. Wedstrijd gespeeld. Of toch niet? 4-5!... En gelukkig floot Kelvin weer een prima wedstrijd, waarin hij niet alleen geel gaf voor natrappen en de paal beschermde tegen z'n broer: Hij had ook de tijd die nodig was voor de blessure van Rik en voor het langzame wisselen van de Zwaluwen goed bijgehouden (Ik dacht altijd dat zwaluwen konden vliegen, maar dat lukte ze alleen in de counter: bij het wisselen kropen ze als slakken het veld uit), dus kon het publiek genieten van een spannende blessuretijd! Helaas voor ons veranderde de stand niet meer en werden alle gemiste kansen dus duur betaald! Hopelijk kan Mike toch genieten van z'n hattrick en voor volgende week hebben we een mooi doel: het doel!
  punt