• Lid worden

  Aanmelden nieuwe leden:
  Nieuwe leden zijn bij RKVV Maliskamp altijd welkom. We hebben bij onze club geen wachtlijst en we zullen er alles aan doen om nieuwe leden in te delen in een team zodat je wekelijks kan voetballen. De juiste wijze om je aan te melden als nieuw lid is via de link onderaan deze bladzijde.
   
  Informatie voor aspirantjeugdleden:
  Kom je voor het eerst voetballen? Kom je van een andere vereniging? Je ben van harte welkom! Hieronder een paar dingen die wel handig zijn om te weten:
   
  Het allerbelangrijkste…:
  Plezier! Plezier staat bij ons voorop! Bij sport hoort winnen, verliezen, nieuwe dingen leren, samen als team, gezond leven, enz., maar boven alles: het moet leuk zijn! Voor iedereen!
   
  De start:
  Als je begint, dan train je eerst lekker een paar keer mee om te ontdekken of je het leuk vindt. We kijken in welk team je het best mee kunt trainen. We houden dan rekening met je leeftijd, hoe goed je al kunt voetballen en of je al kinderen kent. Als er toevallig plek is en je bent er klaar voor, dan kun je misschien ook al wedstrijden spelen. Als je zeker weet dat je het leuk vindt, moet je het aanmeldformulier invullen. Natuurlijk proberen we er zo snel mogelijk voor te zorgen dat er een team komt waar je goed in past. Vind je het spannend? Dat is logisch. Je mag ook best eerst met je ouders een avondje komen kijken voordat je meedoet! Misschien kun je een vriendje / klasgenootje vragen of hij ook meekomt?
   
  Wat heb je nodig?
  Voetbalschoenen, scheenbeschermers en voetbalsokken zijn een must. De rest van de sportkleding hangt van het weer af (in de winter zijn trainingspak en thermo-kleding wel handig). Als je wedstrijden gaat spelen regelt de club een tenue. Je moet wel zelf voor rode voetbalsokken zorgen.
   
  Indeling:
  In principe delen we je in bij kinderen die even oud zijn, volgens KNVB-regels. De teams worden genoemd naar de leeftijd die het komende kalenderjaar krijgen. Dus: seizoen 2019/2020 zijn spelers uit 2012 JO8 (Jeugd Onder 8 jaar): Spelers uit 2011 zijn JO9. Enz. Maar ook hier… Plezier staat voorop. Daarom gebeurt het regelmatig dat iemand (zeker als je nieuw begint) wordt ingedeeld bij kinderen die een jaar jonger (of ouder) zijn. Meiden spelen gewoon tussen de jongens mee. Als er van een leeftijdsgroep veel meiden zijn kunnen we daar een apart team van maken als ze dat willen.
   
  Trainen:
  De meeste teams trainen op maandag en woensdag. 18.30u-19.30u: JO7 tm JO12 19.30u-20.30u: JO13, JO15, JO17 en JO19. JO7 traint alleen op woensdag.
   
  Wedstrijden:
  Als je wedstrijden gaat spelen, dan worden die meestal op zaterdagochtend gespeeld (vanaf JO13 ’s middags). De jongste teams, JO7, zullen ook regelmatig op zaterdagochtend wedstrijdjes spelen.
   
  Het programma kun je op een paar manieren vinden:
  -www.maliskamp.nl, onze website
  -voetbal.nl, een site en app van de KNVB (hier staan de oefenwedstrijden niet op!).
   
  De KNVB heeft per leeftijd verschillende wedstrijdvormen:
  JO7: 4x4 met lage goaltjes, zonder keeper
  JO8-10: 6x6 op een kwart veld (5+1 keeper)
  JO11-12: 8x8 op een half veld
  JO13 en ouder: 11x11
   
  Begeleiding:
  We proberen ervoor te zorgen dat elk team minimaal 2 trainers heeft. Dit zijn meestal vaders of moeders. Als je vader of moeder denkt: dat lijkt me wel leuk, maar kan ik dat wel? Ja! Vooral bij de jongste jeugd is enthousiasme minstens zo belangrijk als verstand van voetbal! Daarnaast zijn er soms oudere jeugdspelers die helpen met training geven.
   
  Instroom JO7:
  Bij de JO7 starten de kinderen meestal bij de instroomgroep en trainen daar totdat ze gewend zijn en hun eigen team en trainers hebben. Ouders die dit leuk vinden kunnen natuurlijk meteen helpen met begeleiden/trainen! Voor informatie en aanmelden JO7 kun je contact opnemen met Gerard Heijmans (06-20550235 of penningmeester@maliskamp.nl.)
   
  Leuke activiteiten!
  Tijdens het seizoen organiseren we ook nog extra activiteiten voor je, zoals een bezoek van Sinterklaas, sponsorloop, zaalvoetbaltoernooi, carnavalstoernooi, penaltybokaal, seizoensafsluiting,…
   
  Informatie:
  • Veel vragen worden beantwoord op de website: www.maliskamp.nl. Kijk hier dus regelmatig op!
  • Elk team maakt een groepsapp aan. Je trainers zullen hier regelmatig informatie over doorsturen.
  • Er zijn coördinatoren die de trainers ondersteunen en 2e aanspreekpunt zijn voor je ouders (naast de trainer).

  Coordinatoren:

  JO7-JO19: Gerard Heijmans (penningmeester@maliskamp.nl)  telefoon:  06-20550235

  Je vader en moeder:
  Natuurlijk moet er van alles geregeld worden om jullie te kunnen laten voetballen. We hopen dat je ouders daar ook bij helpen. We zijn bijvoorbeeld erg blij met ouders die:
  -Training geven / coachen (vooral bij de jongste jeugd zijn de teams klein en is het fijn om genoeg trainers te hebben: dat maakt ‘t leuker en minder belastend voor de trainers. Als je twijfelt: gewoon doen!).
  -Helpen bij extra activiteiten.
  -Een leeftijdsgroep coördineren.
  -Helpen in de kantine.
  -Sponsoren van shirts, club van 100, enz. -enz., enz.
   
  Daarnaast verwachten we dat ze:
  -zorgen dat jullie op tijd aanwezig zijn bij de training en de wedstrijd.
  -om de beurt de shirts wassen, evt. een verslagje van de wedstrijd maken, rijden naar de wedstrijden, enz.
  -contributie overmaken.
  -jullie positief aanmoedigen tijdens de wedstrijd (spelers moeten leren om zelf keuzes te maken in de wedstrijd en het coachen doet de coach al, dus dat hoeft niet!).
  -Veters strikken…
   
  Veel voetbalplezier, bij RKVV Maliskamp!!!!!
   
   
  Contributie per 1 januari 2023:
    Jeugdleden t/m 12 jaar   € 10,50 per maand
    Jeugdleden van 13 t/m 18 jaar   € 12,50 per maand
    Leden vanaf 19 jaar   € 15,00 per maand
    Steunende leden betalen tenminste   €   6,50 per maand
   
  Rabobank: NL23 RABO 0144596474 t.n.v. Penningmeester RKVV Maliskamp ING: NL03 INGB 0001343804  t.n.v. Penningmeester RKVV Maliskamp
   
   
  Afmelden:
  Hoewel wij het jammer vinden als leden besluiten om met voetbal te stoppen of elders te gaan spelen, komt dit natuurlijk ook voor. We vinden het correct als je aan je trainer en leider(s) laat weten dat je met voetbal gaat stoppen. Om jouw team niet te benadelen zien we ook graag dat je het seizoen afmaakt alvorens te stoppen. Om je af te melden als lid is er een speciaal formulier.
   
  Afmeldformulier: klik hier
  Dit formulier dient ingeleverd te worden bij de ledenadministratie van de club. Wij zorgen dan voor verdere afhandeling richting KNVB en betrokkenen binnen de vereniging. Voor vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie van onze club  (ledenadministratie@maliskamp.nl)  
   
  LEDENADMINISTRATIE: Gerard Heijmans,  e-mail: ledenadministratie@maliskamp.nl  
   
  Adreswijzigingen of andere veranderingen. 
  Als er een adreswijziging of andere verandering plaatsvindt, wil je dit dan door geven aan de ledenadministratie van onze vereniging. Dit kan via e-mail naar ledenadministratie@maliskamp.nl
 • Lid worden