• Maliskamp duidelijk beter dan Wilhelmina: 2-1

  Op 4 oktober 2020 speelde Maliskamp 1 zijn laatste thuiswedstrijd in competitieverband. Nu dan eindelijk een vervolg op 3 oktober 2021 tegen Wilhelmina. Een druilerige avond, nacht en ochtend ging vooraf aan de wedstrijd die 's middags toch gewoon van start kon gaan op een goed bespeelbaar veld. De pupil van de week, Jim van Nimwegen, middenvelder van JO010-2, wist het doel te vinden en gaf het goede voorbeeld aan de spelers van Maliskamp.
  In de 1e helft was Maliskamp heer en meester. Al in de 16e minuut gaf aanvoerder Ron van Boxtel een afgemeten pass laag over de grond welke precies voor de voeten van Jasper van Schijndel kwam. Die wist er wel raad mee: 1-0.
  Maliskamp bleef de hele eerste helft beter dan de tegenvallende geel-zwarten uit Den Bosch. In de 40ste minuut onderschepte spits Lauran de Bekker de bal bij de slecht verdedigende tegenstanders. Hij soleerde naar het doel van de tegenstander, omspeelde de keeper en rondde beheerst af: 2-0.
  Maliskamp zou in de 1e helft nog verder kunnen uitlopen, maar de kansen werden niet benut.
  In de 2e helft moest Wilhelmina zich verbeteren, wilden ze nog ooit tot scoren komen. Echter Maliskamp kwam nooit in de problemen, enerzijds door goed verdedigend werk, anderzijds door onvermogen bij de Bosschenaren. In de 82ste minuut werd nog een goal van Jasper van Schijndel afgekeurd wegens buitenspel. In de 88ste minuut scoorde Wilhelmina plotseling toch uit een een verdwaalde voorzet die pardoes in de goal bleek te belanden. Maar Maliskamp kwam geen moment meer in de problemen en won volkomen verdiend.
  Volgende week volgt een uitwedstrijd naar het verre Maurik, waar MEC'07 de tegenstander wordt. We rekenen weer op de support van onze trouwe supporters.